Internships

INTERNUSI SISWA LAW

Prairie State rutin dadi tuan rumah magang mahasiswa hukum taun sekolah lan musim panas ing saben kantor lokal (Bloomington, Galesburg, Joliet, Kankakee, Ottawa, Peoria, Rockford, Rock Island, Waukegan, Woodstock, lan West Suburban), lan proyek khusus ing ngisor iki : Bantuan Legal kanggo Proyek Pemilik Omah (Chicago Kulon lan Waukegan); Klinik Pajak Penghasilan Sedheng (Chicago Barat); lan Proyek Perumahan Adil (Waukegan, Rockford, lan Peoria).

Apa sing bakal tak lakoni?

Siswa hukum nindakake macem-macem tugas ing Prairie State gumantung karo level pengalaman lan kabutuhan kantor utawa proyek tartamtu. Tugas kasebut bisa uga kalebu wawancara klien lan investigasi kasus; panyusunan panjaluk, memori lan ringkes; riset legal; lan negosiasi. (CATHETAN: Siswa hukum kanthi lisensi praktik winates miturut Aturan Pengadilan Tinggi Illinois 711 uga bakal duwe kesempatan kanggo diadili ing pengadilan negeri.) Kabeh karya diawasi dening pengacara sing berpengalaman. Prairie State nyedhiyakake kesempatan latihan sing kerep kanggo magang.

rugi

Prairie State ngerti manawa akeh siswa sing ngupayakake makarya ing papan kapentingan umum ora bisa nampa posisi sing ora dibayar. Makarya bebarengan karo PILI lan pendanaan liyane, kita bisa nawakake sawetara winates jabatan mahasiswa hukum sing dibayar; nomer lan dununge posisi kasebut beda-beda gumantung karo kesempatan pendanaan saiki. Prairie State uga nampani aplikasi magang saka siswa hukum sing duwe dana njaba utawa golek kredit sekolah, utawa sing mung pengin menehi sukarela wektu.

Kanggo nglamar magang mahasiswa hukum, bali menyang kaca iki sajrone jendela aplikasi mbukak, antarane 15 Desember lan 15 Februari.. Yen sampeyan duwe pitakonan, sampeyan bisa hubungi koordinator internship Prairie State kanggo informasi luwih lengkap ing [email dilindhungi].

Aplikasi Summer Intern

INTERNDIPSI UNDERGRAD LAN PARALEGAL

Prairie State dadi tuan rumah magang taun ajaran lan musim panas ing saben kantor lokal (Bloomington, Galesburg, Joliet, Kankakee, McHenry, Ottawa, Peoria, Rockford, Rock Island, Waukegan, lan West Suburban), lan proyek khusus ing ngisor iki: Bantuan kanggo Proyek Pamilik Omah (West Chicago lan Waukegan); Klinik Pajeg Penghasilan Rendah (West Chicago); lan Proyek Perumahan sing Adil (Waukegan, Rockford, lan Peoria).

Apa sing bakal tak lakoni?

Interns nindakake macem-macem tugas ing Prairie State gumantung saka level pengalaman lan kabutuhan kantor utawa proyek tartamtu. Magang Paralegal bisa wawancara karo klien, nyusun draf, nindakake riset legal, lan ngewangi pengacara kanggo nyiapake sidhang.

rugi

Prairie State nampani aplikasi magang saka mahasiswa sarjana utawa paralegal sing ora ana pendanaan ing njaba utawa golek kredit sekolah, utawa sing mung pengin menehi wektu sukarelawan. Sayange, kita ora bisa nawakake magang sing dibayar kanggo mahasiswa sarjana lan paralegal.

Hubungi Direktur Layanan Relawan Prairie State kanggo informasi lengkap. (e-mail: [email dilindhungi])

KANGGO CATETAN: Kita ora nampa aplikasi magang mahasiswa anyar utawa paralegal nganti kita mbukak maneh kantor, amarga umume staf isih kerja ing jarak adoh amarga pandemi COVID-19.