Staff

Layanan Ukum Negara Prairie kalebu luwih saka 200 staf anggota dununge ing saindenging wilayah layanan 36 kabupaten. 

TIM PEMIMPIN

Denise Conklin

direktur eksekutif

Jean Ruthe

DIREKTOR keuangan

Jerry Dombrowski

DIREKTOR Teknologi Informasi

Jessica hodierne

Direktur Sumber Daya Manusia

Jenn Luczkowiak

direktur pembangunan

katie liss 

wakil direktur litigasi

Sarah Megan

DIREKTOR Litigasi

gail waras

DIREKTUR Pengembangan program

LINDA ROTHNAGEL 

direktur pelatihan advokasi & layanan sukarelawan

Kim Thielbar

direktur layanan Pro Bono

david wolowitz

direktur asosiasi

kathy bettcher

Direktur Layanan Korban

ATTORNIK ngatur

ketura baptis

kankakee PEJABAT

MANAGING Pengacara

adrian barongan

Kantor Bloomington

MANAGING Pengacara

paul zukowski

PEJABAT Woodstock

pengacara ngatur

thomas dennis

peoria / galesburg KANTOR

MANAGING Pengacara

Andrea Detellis

PEJABAT Joliet

MANAGING Pengacara  

Samuel digrino

waukegan KANTOR

MANAGING Pengacara

Don dirks

Kantor OTtawa

MANAGING Pengacara

gretchen adoh

pejabat rock rock

MANAGING Pengacara

melissa fuechtmann

penyuluhan telpon

pengacara ngatur

jesse hodierne

PEJABAT rockford

MANAGING Pengacara

marisa wiesman

SUBURBAN BARAT

pengacara ngatur

BIOGRAFI

Denise Conklin - Direktur Eksekutif

Denise Conklin minangka Direktur Eksekutif Layanan Hukum Negara Prairie. Dheweke miwiti karir ing Prairie State minangka Pengacara Sukarelawan ing Kantor Peoria 2004 lan dadi Jaksa Staf ing 2007. Denise banjur dadi Pengacara ing 2009.

Sadurunge gabung karo Prairie State, Denise kerja dadi Associate Senior ing Departemen litigasi firma hukum Katten Manyin Rosenman ing Chicago, Illinois. Dheweke lulus Magna Cum Laude kanthi gelar Juris Doctor saka Universitas Hukum Universitas Illinois ing taun 1997. Dheweke nampa Sarjana Seni ing Sastra Inggris saka The University of Illinois Urbana-Champaign ing taun 1994.

Denise ngakoni laku hukum ing Negara Bagian Illinois lan ing Pengadilan Negeri Amerika Serikat kanggo Distrik Lor lan Pusat ing Illinois. Praktek dheweke fokus ing kabeh aspek hukum kemiskinan, kalebu hukum kulawarga, tunjangan pemerintah, hukum pendidikan, lan undang-undang perumahan.

Jean Ruthe - Direktur Keuangan

Jean nggawa pengalaman keuangan luwih saka 30 taun ing pirang-pirang industri, kalebu percetakan, manufaktur kendaraan lan panganan, perawatan kesehatan, lan akuntansi lan layanan konsultasi. Dheweke tanggung jawab kanggo manajemen sakabèhé operasi finansial PSLS, kalebu Pelaporan Keuangan, Penggajian lan Manajemen Keuntungan, Persiapan Anggaran lan Laporan Program, lan Properti lan Asuransi.

Paling anyar, Jean kerja ing MercyHealth ing Rockford, IL minangka pengawas pembayaran maneh ing Departemen Keuangan. Dheweke sadurunge kerja suwene nem taun minangka Controller / Direktur Siklus Revenue kanggo nirlaba berbasis Rockford, Rosecrance Health Network.

Jean nampa gelar Bachelor of Science ing Akuntansi lan Administrasi Organisasi saka Oklahoma State University, lan MBA saka Northern Illinois University.

Jerry Dombrowski - Direktur Teknologi Informasi

Jerry Dombrowski minangka Direktur Teknologi Informasi (IT). Dheweke ngawasi kabeh aspek komputasi, jaringan, keamanan siber, lan sumber daya TI. Jerry miwiti karir ing Prairie State ing 2014 minangka pengacara staf sing fokus ing kasus perumahan lan pengusiran. Banjur pindhah menyang Direktur peran IT sing nggunakake latar mburi IT sing jembar. Sadurunge, Jerry kerja ing Distrik Rockford Park, departemen IT Universitas Northwestern kanggo Pendaftaran Universitas, Teknologi Mosaik, lan Pusat Pangarep-arep Barbara Olson.

Jerry nduweni gelar Sarjana Ilmu Manajemen Sistem Informasi saka Universitas Elmhurst lan JD saka Universitas Illinois Lor.

Jessica Hodierne - Direktur Sumber Daya Manusia

Jessica Hodierne minangka Direktur Sumber Daya Manusia. Dheweke memimpin kabijakan, program, praktik, lan tujuan sumber daya manusia Prairie State sing nyedhiyakake budaya kinerja sing berorientasi karyawan, sing negesake pemberdayaan, kualitas, produktivitas, pencapaian tujuan, lan rekrutmen, retensi lan pangembangan tenaga kerja sing unggul.

Jessica gabung karo Prairie State Legal Services ing taun 2012 dadi AmeriCorps VISTA ing kantor Peoria, Ing kana, dheweke nggawe kemitraan hukum-medis pertama kantor kasebut karo Pusat Kesehatan Berkualifikasi Federally lokal lan makili para klien ing sidhang administratif. Dheweke banjur pindhah menyang peran Manajer Administrasi lan ngawasi dana utama kantor, operasi kantor, lan ngatasi tugas-tugas sumber daya manusia lokal. Dheweke nyewa dadi Direktur Sumber Daya Manusia ing taun 2018.

Jessica nduweni gelar Sarjana Komunikasi ing Universitas Illinois Kulon lan minangka Society for Professional Certified Manajemen Sumber Daya Manusia.

Jenn Luczkowiak - Direktur Pengembangan

Jenn Luczkowiak minangka Direktur Pembangunan. Dheweke ngawasi upaya pemasaran lan komunikasi lan upaya penggalangan dana saka donor individu, perusahaan, lan yayasan cilik.

Dina sadurunge, dadi Direktur Proyek Layanan Hukum Prairie State Legal Project for Homeowners Project ing PSLS, sing menehi penasihat hukum lan perwakilan kanggo pamilik omah lan panyewa sing diadhepi. Sadurunge tekan PSLS, Ibu Luczkowiak kerja ing Yayasan Hukum Silicon Valley sing nglayani para pemuda sing wis ora duwe omah lan kabur minangka Fellow Works Justice Justice lan Staff Attorney. Dheweke nampa gelar BA saka Universitas Northwestern lan JD saka Universitas California, Universitas Hukum Hastings.

Katie Liss - Wakil Direktur Litigasi

Katie Liss wis dadi Wakil Direktur Litigasi kanggo Layanan Hukum Negara Prairie wiwit Juli 2021. Dheweke mbantu Direktur Litigasi kanggo menehi pimpinan lan ngawasi layanan hukum ing saindenging program lan menehi dhukungan litigasi kanggo banding lan kasus rumit. Katie miwiti kariré minangka Seniors' Project Staff Attorney ing kantor Waukegan Prairie State saka 2008-2011. Dheweke kerja ing Ascend Justice minangka pengacara hukum kulawarga lan sawetara taun dadi pengacara senior ing Legal Aid Chicago's Consumer Practice Group, ing ngendi praktik kasebut kalebu bangkrut, pertahanan penyitaan, masalah utangan siswa, lan penipuan konsumen. Wiwit Maret 2020-Juni 2021, Katie makarya minangka Direktur Database Pinjaman Anti-Predatory ("APLD"), Keluhan lan Investigasi Konsumen kanggo Departemen Keuangan lan Peraturan Profesional Illinois. 

Katie nindakake owah-owahan sing ndadekake akuntabilitas luwih akeh marang APLD lan dheweke uga mbantu nggawe undang-undang negara anyar sing menehi insentif praktik kredit hipotek sing luwih aman dening lembaga keuangan sing diatur negara menyang komunitas berpendapatan rendah lan moderat.   

Katie minangka ketua, wakil ketua lan presenter kanggo Komite Hukum Konsumen Chicago Bar Association. Dheweke lulusan UW-Madison lan Sekolah Hukum Universitas Loyola Chicago.

Sarah Megan - Direktur litigasi

Sarah Megan minangka Direktur litigasi kanggo Layanan Hukum Prairie State, Inc. Ms. Megan duwe pengalaman luwih saka 38 taun babagan omah, tunjangan umum, lan masalah ukum kemiskinan liyane. Saliyane makili klien ing litigasi kompleks ing pengadilan negara lan federal, Ibu Megan wis dadi supervisor litigasi luwih saka 27 taun, ngewangi 90 program bantuan hukum lan 2016 pengacara lan paralegal kanthi litigasi lan proyek khusus sing ngliputi macem-macem legal masalah sing mengaruhi wong mlarat, cacat lan wong tuwa, kalebu omah, kesehatan, kulawarga, pendhidhikan, lan masalah konsumen. Ing XNUMX, Ibu Megan nampa pengakuan nasional amarga kerjaane, minangka sing nampa Penghargaan Reginald Heber Smith saka Asosiasi Bantuan Hukum Nasional lan Defender, ngakoni layanan khusus lan prestasi luar biasa para pengacara pertahanan sipil utawa miskin nalika digunakake karo organisasi sing ndhukung layanan kasebut. Ibu Megan lulusan Grinnell College lan Universitas Iowa Law School.

Gail Tilkin Walsh - Direktur Pengembangan Program.

Gail Tilkin Walsh minangka Direktur Pengembangan Program ing Prairie State Legal Services. Ing posisi kasebut, dheweke nggawe konsep kanggo pangiriman layanan, koordinasi penilaian kebutuhan hukum, nyiyapake aplikasi lan laporan hibah, lan kerja bareng timnya kanggo ngawasi sistem manajemen kasus lan administrasi hibah kita.

Gail miwiti karir karo Prairie State ing taun 1979 minangka paralegal karo Program Pelayanan Hukum Warga Senior ing kantor Peoria kita. Dheweke nglampahi 11 taun ing saindenging organisasi lan kerja ing kantor Bloomington, Rockford lan Ottawa ing posisi kayata Koordinator Pendidikan Hukum Komunitas, Koordinator Pro Bono, paralegal layanan langsung, lan administrator kantor lokal.

Gail metu saka Prairie State ing taun 1990 kanggo nggayuh Gelar Magister Sosial ing Universitas Illinois-Urbana kanthi fokus ngladeni wong diwasa. Dheweke banjur kerja ing Pusat Kesehatan Mental Kabupaten Champaign sing fokus ing pembangunan omah kanggo wong sing duwe penyakit jiwa lan banjur gabung karo wilayah United Way ing ngendi dheweke nganakake penilaian kebutuhan lan upaya perencanaan sing terkoordinasi. Dheweke bali menyang Prairie State menyang jabatan saiki ing 1995.

Linda Rothnagel - Direktur Pelatihan Advokasi lan Layanan Relawan

Linda Rothnagel minangka Direktur Pelatihan Advokasi lan Layanan Relawan kanggo Layanan Hukum Prairie. Dheweke tanggung jawab kanggo orientasi karyawan anyar kanggo kabeh kantor Prairie State ing 36 kabupaten; dheweke koordinasi program MCLE Prairie State kanggo staf lan sukarelawan; lan dheweke kerja karo pengacara ing Prairie State babagan masalah klien. Linda uga njaga masalah klien dhewe, mbiyantu ngawasi kerja hukum staf kantor Prairie State McHenry, lan wiwit Desember 2016 wis tanggung jawab mengkoordinasi upaya pro bono Negara Prairie.

Linda njabat dadi Direktur Pelatihan Advokasi wiwit Januari 2008. Dheweke sadurunge ngawasi kantor Waukegan suwene 22 taun lan kantor Ottawa suwene 2 taun. Pengalaman dheweke kalebu perwakilan klien ing macem-macem hukum kulawarga, omah, penyitaan, konsumen, Jaminan Sosial, lan prekara keuntungan umum; dheweke wis nangani kasus ing tingkat pengadilan negeri lan federal, ing level pengadilan banding negara, lan sadurunge akeh agensi administrasi.

Linda lulusan Sekolah Tinggi Middlebury lan Sekolah Hukum Universitas Michigan. Dheweke dadi pemenang Penghargaan Layanan Hukum Peringatan kanggo Asosiasi Pengacara Negara Bagian Illinois ing taun 2019.

Kim Thielbar - Direktur Layanan Pro Bono

Kim Thielbar minangka Direktur Layanan Pro Bono. Dheweke mbantu ngevaluasi, ngatur, lan nggedhekake program pro bono sakabehe Prairie State lan nyambungake sukarelawan karo klien sing butuh layanan bantuan hukum sipil sing kritis.

Kim wis kerja ing Layanan Ukum Negara Prairie wiwit taun 2013, pisanan minangka Pengacara Staff ing kantor Rockford, lan banjur dadi Jaksa Atas kantor kasebut ing taun 2015. Dheweke nyewa dadi Direktur Layanan Pro Bono ing taun 2019. Sadurunge gabung karo Prairie State, Kim makarya dadi Fellow Minat Umum ing Equip for Equality ing Chicago, makarya ing Klinik Pendidikan Khusus.

Ing 2016, Kamar Dagang Rockford milih Kim dadi salah sawijining "40 Pimpinan Under 40." Ing 2017, Pusat RAMP kanggo Living Independent dianugerahi penghargaan Kim kanggo "Advokat Muda taun". Ing taun 2019, ing Star Daftar Rockford profil Kim minangka bagean saka seri "Next Up" sing fokus ing pamimpin masa depan Lembah Sungai Rock.

Kim nampa gelar sarjana saka Universitas Michigan, lan gelar hukum saka Universitas Loyola ing Chicago.

Dave Wolowitz - Direktur Mitra

Dave Wolowitz minangka Direktur Associate Layanan Hukum Negara Prairie. Tugas dheweke kalebu pengawasan, administrasi, lan pengawasan proyek khusus; pengawasan manajer proyek lan unit khusus; nyedhiyakake sumber daya legal kanggo pengacara lan staf paralegal ing pirang-pirang bidang praktik; pangembangan profesional staf; menehi aplikasi lan anggaran, kontrak lan perjanjian tertulis liyane karo kontraktor njaba, penyewa, pendanaan lan mitra; laporan lan hubungan karo pendanaan; macem-macem hubungan antar lan rujukan; pangembangan / implementasi kabijakan, prosedur lan sistem program; dhukungan kanggo Direktur Eksekutif lan fungsi administratif liyane, kalebu nyewa / rekrutmen, masalah personel, peraturan lan kepatuhan kontrak; lan dhukungan langsung menyang Direksi PSLS lan pamrentahane. 

Dave gabung karo PSLS nalika didegake ing taun 1977, sadurunge dadi Direktur Eksekutif Biro Bantuan Hukum ing County Kane. Dheweke dadi Direktur Associate wiwit taun 2008 lan sadurunge dadi Direktur Proyek Khusus (1988-2008), Wakil Direktur litigasi (1984-1988), lan Petugas Pengacara Kantor St Charles (1977-1984). Saka 2000-2008, Dave mulang katrampilan pengadilan kanggo siswa hukum nomer loro lan katelu ing Universitas Hukum Universitas Illinois Lor saka taun 2000-2008.

Dave mlebu ing Pengadilan Tinggi Illinois, pengadilan federal kanggo Distrik Lor, Distrik Pusat, lan Pengadilan Tinggi Sirkuit Ketujuh. Dheweke anggota saka American Bar Association, Illinois Bar Association, lan DuPage County Bar Association. Publikasi kalebu kalebu penulis Hukum lan Program kanggo Wong Cacat lan Buku Panduan Warga Senior (panganggit lan editor). 

Dave nampa JD lan BA saka Universitas Illinois Champaign-Urbana.

Kathy Bettcher - Direktur Layanan Korban

Kathryn Bettcher lulus saka Universitas Hukum Universitas Illinois Lor ing taun 1991 lan dilisensi ing Illinois ing taun sing padha. Ibu Bettcher kerja ing Layanan Ukum Negara Prairie wiwit taun 1991, pisanan dadi pengacara staf. Saka 2005 nganti 2020, dheweke dadi pengacara ngatur kantor Fox Valley. Saiki Bettcher dadi Direktur Advokasi Keluarga lan ngawasi litigasi hukum kulawarga ing kantor Prairie State. Ibu Bettcher wis fokus ing makarya ing hukum kulawarga, lan utamane minangka perwakilan korban kekerasan rumah tangga. Dheweke wis makili akeh klien ing pamrotes lan uji coba babagan masalah hukum kulawarga. Dheweke uga dadi supervisor proyek kekerasan domestik Prairie State sing ana ing Gedung Pengadilan Negeri Kane. Ibu Bettcher diakoni minangka pemimpin ing antarane para pendukung lan pengacara domestik ing Kane County. Bettcher uga duwe pengalaman makili klien ing prekara liyane kayata pengusiran lan klaim cacat Jaminan Sosial.

Ketura Baptiste - Petugas Pengacara, Kantor Kankakee

Ketura Baptiste miwiti karir ing Prairie State Legal Services ing taun 2007 nalika dheweke kerja dadi Pengacara Staf sadurunge dadi Pengacara Umum Kantor Kankakee kita ing taun 2013 Ketura wis disertifikasi ing Hukum Keluarga, nampa BA saka Universitas Washington ing St. Louis lan JD saka Sekolah Hukum Loyola University Chicago, ing Chicago, IL.

Adrian Barr - Petugas Pengacara, Kantor Bloomington

Adrian Barr minangka Pengacara Ngatur saka Kantor Bloomington kita. Dheweke ngawasi pangiriman layanan hukum sipil lan layanan pro bono kanggo wong-wong sing duwe penghasilan murah lan lansia ing kabupaten McLean, Livingston, lan Woodford.

Adrian miwiti karir ing Prairie State Legal Services ing taun 2001 minangka pengacara staf ing Kantor St. Charles ing kana nalika nangani tuan tanah, penyewa, lan kasus cacat. Sawise 5 taun ing peran kasebut, Adrian gabung karo Kingery Duree Wakeman & O'Donnell, firma hukum Peoria, suwene 3 taun.

Sajrone prakteke pribadi, Adrian nangani sawetara kasus pro bono kanggo Prairie State. Dheweke bali menyang Prairie State ing 2011, jabatane saiki.

Adrian wis nampa sawetara penghargaan: Fellowship Undhang-undhang Minat Umum Sun-Times ing Yayasan Bar ing taun 2016, Anugrah Anak + Bantuan Biru kanggo Pencegahan Pelanggaran Anak ing 2017, Penghargaan Keterlibatan Sivik Universitas Wesleyan Universitas ing taun 2018 lan Penghargaan Lincoln 2020 saka Keunggulan. Dheweke dadi Yayasan Komunitas Prairie Illinois; lan Proyek Imigrasi, organisasi nirlaba ing Bloomington sing nyedhiyakake layanan hukum imigrasi sing terjangkau kanggo para imigran.

Adrian pikantuk gelar sarjana lan jurusan ukum saka Universitas Illinois ing Urbana-Champaign.

Paul Zukowski - Pengacara Ngatur, Kantor Woodstock

Paul Zukowski minangka Jaksa Aturan ing kantor Woodstock ing Prairie State Legal Services. Dheweke gabung karo Prairie State dadi pengacara staf ing taun 2012, sawise praktik pribadi 15 taun, lan dadi Pengacara Umum ing taun 2019. 

Paul fokus marang tugas kulawarga kanggo ukum kulawarga, kanthi negesake kasus sing ana gandhengane karo kekerasan rumah tangga. Dheweke nampa penghargaan Perdamaian lan Kehakiman saka Turning Point, organisasi advokasi kekerasan domestik lokal, ing 2016. Dheweke dadi mantan Presiden Bagian Hukum Keluarga Asosiasi Bar County McHenry lan dadi Fasilitator kanggo Program Resolusi Awal Perceraian Kehakiman kaping 22. Paul uga minangka peserta aktif ing jaringan komunitas panyedhiya layanan sosial, kayata United Way, Dewan Koordinasi Kekerasan Keluarga Sirkulasi Ke-22, Kontinu Perawatan kanggo Ngakhiri Homelessness, lan Dewan Direktur Layanan Konseling Kredit Konsumen Lor Illinois  

Paul nampa BA saka Carleton College lan JD saka Loyola University Chicago School of Law.

Thomas Dennis - Ngatur Agung saka Peoria / Kantor Galesburg

Thomas Dennis saiki dadi Pengacara ing kantor Peoria / Galesburg. Dheweke gabung karo Layanan Hukum Negara Prairie ing 2013 minangka Jaksa Staf. Sawise telung taun layanan karo Prairie State, Thomas gabung karo Kantor Kejaksaan Negeri Tazewell County minangka Asisten Jaksa Negara. Thomas bali menyang Prairie State ing 2017 ing ngendi dheweke fokus ing karya keuntungan umum, khususe Masalah Keamanan Sosial lan pendhidhikan. Wiwit taun 2020, Thomas wis dadi Jaksa Pengawas ing Kantor Peoria/Galesburg. Ing April 2022, dheweke dadi Pengacara Kantor Peoria/Galesburg. 

Thomas diakoni kanggo nindakake hukum ing Negara Bagian Illinois lan ing Pengadilan Distrik Amerika Serikat kanggo Distrik Tengah Illinois. Dheweke nampa JD saka Universitas Arizona College of Law, lan BS saka Arizona State University.

Andrea DeTellis - Pengacara Ngatur, Kantor Joliet

Andrea DeTellis minangka Pengacara Umum saka Kantor Joliet kita. Dheweke lulusan Universitas Notre Dame lan nampa JD saka Loyola University Chicago. Andrea nyekel lisensi bar ing bar Illinois lan California, lan uga dilarang ing Distrik Lor ing Illinois lan Distrik Wétan California. Dheweke wis ana ing Prairie State wiwit 2013.

Andrea miwiti karir hukum dadi Pengacara Negara Asisten ing McLean County, Illinois. Dheweke banjur dadi Tentara AS ing bidang intelijen militer lan uga makarya minangka fakultas tambahan sing mulang kelas ukum ing tingkat sarjana. Dheweke latihan ing California ing bidang pendhidhikan, kekerasan domestik, omah, lapangan kerja, lan mupangat umum. Sajrone dheweke ing California, dheweke fokus utamane ing disparitas pendidikan ing antarane bocah-bocah warna.

Andrea uga dadi ketua ketua Inisiatif Kehakiman Rasial ing Prairie State. Dheweke wis nulis artikel kanggo Shriver's Center Review Kliring lan dadi penulis artikel kanggo Jurnal MIE. Sadurunge, dheweke dadi Sekretaris Asosiasi Bar Ireng Will County lan saiki dadi Presiden. Kajaba iku, dheweke dadi Kelompok Kerja Diversitas Statistik Warga Pengacara lan Kelompok Kerja. Dheweke uga anggota Asosiasi Pengacara Negara Bagian Illinois, Asosiasi Bar Will County, lan Asosiasi Bar Wanita Will County.

Sam DiGrino - Petugas Pengacara, Kantor Waukegan

Sam DiGrino minangka Agung Pengacara ing kantor Waukegan kita. Dheweke gabung karo Prairie State Legal Services ing taun 2007 dadi Pengacara Staff, lan dipekerjakake ing taun 2012 kanggo memimpin Program Pertahanan Penyitaan Prairie State sadurunge dadi Pengacara Agung ing 2014.

Sam wis makili klien ing kasus perumahan, konsumen, kulawarga, kotamadya, lan pendhidhikan nalika jamane ing Prairie State. Dheweke entuk gelar sarjana saka Winona State University ing Winona, Minnesota, lan gelar jurusan ukum saka The John Marshall Law School ing Chicago, Illinois.

Don Dirks - Aturan Pengacara, Kantor Ottawa

Sajrone Donald Dirks, kariré Jr luwih saka telung dasawarsa ing Prairie State Legal Services, dhèwèké dadi Pengacara Staf wiwit taun 1987-1998 lan dadi Pengacara Umum ing Kantor Ottawa wiwit taun 1997.

Donald nampa gelar BA saka Universitas Wesleyan Illinois lan JD saka Universitas Hukum Universitas Illinois Lor. Dheweke dadi anggota dewan Starved Rock Cycling Association lan anggota dewan Ride Illinois.

Gretchen Farwell - Pengacara Pengacara, Kantor Rock Island

Gretchen Farwell minangka pengacara ngatur kantor Rock Island. Dheweke miwiti karir ing Prairie State dadi pengacara staf ing taun 1991 sadurunge dadi Pengacara Pengacara ing taun 1996. Dheweke uga dadi ketua Pasukan Hukum Keluarga sajrone pirang-pirang taun. Gretchen fokus marang prakteke ing hukum kulawarga, hukum tuwa, lan ukum perumahan. Artikelé, "HIV / AIDS lan Remaja: Pangaruh kanggo Kebijakan Sekolah, " iki diterbitake ing Jurnal Hukum lan Pendidikan ing 1991.

Gretchen wis melu karo Continuum of Care wiwit didegake, lan wis dadi anggota tim M saka Elder Abuse. Dheweke uga wis melu karo Sirkuit Kehakiman ke-14 Whiteside County lan Dewan Panganiaya Keluarga Rock Island County lan wis dadi anggota dewan kanggo Pilihan Layanan Komunitas.

Gretchen lulus Cum Laude saka Sekolah Hukum Lor Illinois ing taun 1991 lan nampa Bs. Ed saka Universitas Negeri Illinois ing taun 1984. Dheweke mulang bocah-bocah cacat ing Sekolah Dasar Medgar Evers saka taun 1985-1988.

Melissa Fuechtmann - Pengacara Ngatur, Konseling Telepon

Melissa Sobol Fuechtmann gabung karo Layanan Hukum Negara Prairie minangka pengacara konsultasi telpon ing taun 2006 lan dadi Pengacara Umum Layanan Konseling Telepon ing taun 2017. Minangka pengacara konsultasi telpon, Ms. Fuechtmann menehi saran lan rujukan legal babagan macem-macem perkara sipil, kalebu omah, kulawarga, konsumen, lan mupangat umum. Dheweke ngatur operasi saben dina Layanan Konseling Telepon, kalebu pengawasan lan dhukungan saka para pengacara lan spesialis asupan. Dheweke uga ngatur kabutuhan teknologi kanggo call center klien lan aplikasi online. Ibu Fuechtmann lulus saka DePaul University College of Law lan dilisensi ing Illinois ing taun 2005.

Jesse Hodierne - Pengacara Pengacara, Kantor Rockford

Jesse Hodierne nampa dhokter juris saka Sekolah Hukum Universitas Illinois Selatan ing taun 2012. Sajrone sekolah hukum, Jesse kerja ing Yayasan Bantuan Hukum Land of Lincoln babagan macem-macem prekara ukum. Ing 2012, Jesse gabung karo Prairie State minangka pengacara staf lan banjur dadi pengawas Proyek Bantuan Hukum Prairie State kanggo Pemilik Omah ing Omah nalika dheweke fokus ing praktik kanggo makili klien sing kena pengaruh penyitaan lan prekara konsumen sing ana gandhengane. Ing Nopember 2019, Jesse dadi Pengacara Umum kanggo Kantor Rockford State Prairie.

Marisa Wiesman - Pengacara Pengacara, Suburban Barat

Marisa Wiesman minangka Jaksa Urusan kantor Layanan Hukum Prairie State Suburban Barat. Sadurunge nindakake peran kasebut ing 2016, dheweke dadi Direktur Layanan Relawan Prairie State; pengacara ngatur kantor Kankakee State Prairie; lan pengacara staf ing kantor Rockford Prairie State.

Sadurunge gabung karo Prairie State, Marisa dadi petugas kanggo Yang Terhormat Marilyn Brown Rosenbaum ing Distrik Kehakiman Keempat Minnesota. Dheweke dadi anggota Subkomite Formulir Prosedur Komisi Kehakiman Illinois lan Komite Penampilan Remote; Panitia Standar Asosiasi Pengacara Negara Bagian Illinois babagan Pangiriman Layanan Hukum; Panitia Pro Bono Sirkuit Kehakiman kaping 18; Komite Pengarah DuPage Impact; lan Dewan Direksi Inisiatif Hukum Minat Umum. Dheweke dadi panampa saka Fellowship Minat Umum Sun-Times Foundation Bar Yohanes 2015.

Marisa nampa JD cum laude saka Universitas Minnesota Law School, lan BA magna cum laude saka Macalester College.