Housing

SADAYANA GOLEKI GAMPANG aman lan santun KANGGO NGubungi

Ing Layanan Ukum Negara Prairie, kita mbantu klien ngatasi masalah omah sing serius, kalebu pengusiran, kahanan urip sing ora aman, penolakan tunjangan perumahan bersubsidi, lan penutupan utilitas sing ora bener.

 

LAYANAN KAMI kalebu pitulung karo:

  • Perumahan subsidi (perumahan umum, Bagean 8 lan pitulungan sewu liyane) pengusiran, pambusakan pitulungan, petungan sewa, lan masalah mlebu
  • Diskriminasi lan akomodasi cacat
  • Pengusiran saka taman omah seluler
  • Pengusiran dening tuan tanah pribadi
  • Perlindhungan omah kanggo para senior, veteran, wong sing ngalami HIV / AIDS
  • Panyitaan, pajak properti lan masalah kepemilikan omah liyane
  • Kita nampa dana khusus kanggo nindakake penegakan, pengujian, lan pendhidhikan Perumahan sing Adil ing sawetara komunitas ing wilayah layanan kita.