FAQ's

Apa Prairie State nangani kasus pidana?

Ora Prairie State ora makili terdakwa ing kasus pidana utawa lalu lintas. Kajaba iku, Prairie State ora nangani kasus hak aborsi, kasus redistricting politik, kasus layanan pilihan, utawa kasus euthanasia (pembunuhan belas kasihan).

Apa Prairie State minangka agensi pamrentah?

Ora Prairie State nampa sawetara pamrentah kanggo pakaryan kasebut, nanging Prairie State minangka organisasi nirlaba independen.

Apa Prairie State ngisi biaya utawa duwe skala geser?

Ora Prairie State ora ngisi biaya klien kanggo layanane. Kanggo nampa pitulung saka Prairie State, klien kudu nduweni finansial kanggo layanan utawa layak miturut syarat proyek khusus. 

Apa aku duwe hak pengacara kanggo makili aku ing pengadilan?

Sampeyan bisa uga wis krungu tembung-tembung kasebut ing televisi: “Sampeyan duwe hak kanggo nggawe bisu. Sampeyan duwe hak kanggo pengacara. Yen sampeyan ora bisa menehi pengacara, siji bakal ditunjuk kanggo sampeyan. " Nanging, hak kasebut mung ditrapake kanggo kasus pidana. Ing Amerika Serikat, umume ora ana hak kanggo menehi pengacara sing dibayar negara utawa pengadilan ing kasus umum sipil.

Apa Prairie State njupuk kabeh kasus?

Ora Prairie State duwe sumber daya winates. Kita ora duwe cukup staf utawa pengacara sukarela kanggo njupuk kabeh kasus utawa menyang pengadilan karo saben klien sing memenuhi syarat. 

Kita ora bakal nolak pitulung adhedhasar ras, warna, asal nasional, jinis, orientasi seksual, umur, agama, afiliasi utawa kapercayan politik, cacat utawa klasifikasi liyane sing dilindhungi undhang-undhang.

Sapa sing layak njaluk pitulung saka Prairie State?

Ndeleng kita Faktor Kelayakan kanggo mangerteni sing luwih lengkap. 

Apa Prairie State duwe dhaptar tunggu pitulung legal?

Sawetara kantor duwe dhaptar tunggu kasus non-darurat kayata pegatan utawa bangkrut. Nanging, umume, klien Prairie State mbutuhake pitulung cepet, mula dhaptar tunggu ora praktis kanggo kasus kasebut. 

Apa sing bisa ditindakake yen aku ora seneng karo keputusan sing digawe dening Prairie State utawa layanan sing diwenehake dening Prairie State?

PSLS setya nyedhiyakake layanan hukum sing berkualitas kanggo para klien, lan kudu tanggung jawab karo komunitas sing dilayani Prairie State lan wong-wong sing nglamar layanan PSLS. PSLS duwe prosedur keluhan kanggo klien lan pelamar lan nyedhiyakake cara sing adil kanggo ngrampungake perselisihan. PSLS uga pengin tundhuk marang Peraturan Perusahaan Layanan Hukum 1621. Kanggo ndeleng Prosedur Keluhan kanggo dokumen Klien lan Pelamar, klik kene.