sing kita

Mission

Misi Layanan Ukum Negara Prairie kanggo njamin akses sing padha kanggo keadilan lan perawatan sing adil miturut undang-undang kasebut kanthi menehi saran lan representasi, advokasi, pendhidhikan, pendhidhikan, lan pendhidhikan legal kanggo nglindhungi kebutuhan dhasar manungsa lan ngetrapake utawa njaga hak-hak.

Prairie State mbayangake komunitas sing kabeh warga sing duwe penghasilan murah, tuwa lan rentan duwe akses menyang layanan hukum kanggo nyukupi kabutuhan dhasar lan kabeh wong ngerti, ngerti lan bisa nggunakake hak lan dianggep adil sajrone ngupayakake keadilan.