Volunteer

VOLUNTEER Karo KAMI!

Prairie State nawakake macem-macem kesempatan sukarela kanggo wong sing duwe kabeh katrampilan lan pengalaman. 

GOLEKSI PELUANG PRO BONO

Dadi pahlawan

"Tanggung jawab para lisensi minangka pejabat pengadilan nggunakake latihan, pengalaman, lan katrampilan kanggo nyedhiyakake layanan kanggo kepentingan umum sing ora kasedhiya kompensasi…. Upaya pengacara individu ing bidang kasebut minangka bukti karakter lan kekuwatane pengacara kanggo nindakake hukum…. ”
Pambuka, Aturan Prilaku Profesional Illinois

 

Saben taun Layanan Ukum Negara Prairie dipeksa nolak panjalukan kanggo pitulung legal saka sawetara anggota komunitas sing paling rentan amarga staf sing mbayar ora duwe kapasitas kanggo memenuhi permintaan. Tanpa pitulung legal, wong-wong kasebut ditinggalake dhewe kanggo mbukak labirin kanthi legal lan akeh sing nyerah.

Relawan Pro bono wis nulungi Negara Prairie nutup kesenjangan keadilan wiwit taun 1980an. Yen sampeyan nampa mung siji kasus pro bono saka Prairie State, sampeyan njamin akses sing padha kanggo keadilan kanggo wong kasebut. Tuladha jinis kasus sing bisa sampeyan bantu kalebu ngewangi korban kekerasan rumah tangga sing bisa dilindhungi saka peleceh; supaya senior bisa ngontrol keputusan finansial lan kesehatan kanthi nglakokake arahan maju; utawa nglindhungi wong cacat saka penolakan ilegal kanggo bathi umum.

Carane mbantu

Prairie State nawakake macem-macem kesempatan pro bono kanggo pengacara, wiwit saka klinik nasihat nganti representasi lengkap nganti kesempatan transaksi jangka pendek kayata nyusun kekuwatan pengacara lan wasiat, utawa negosiasi karo instansi pamrentah. Wilayah sing mbutuhake pitulung saka klien bisa uga kalebu: pegatan lan hak asuh; wali cilik lan diwasa; bakal prasaja; cathetan pidana kadaluwarsa lan panyegelan; lan bangkrut lan masalah konsumen liyane.

Komitmen wektu beda-beda miturut kasus, lan ora kabeh kasus mbutuhake pengadilan. Sukarelawan uga bisa menehi pambimbing pengacara pro bono liyane lan takon karo staf Prairie State.

Sampeyan ora butuh pengalaman sepindah hukum sadurunge dadi sukarelawan. Pro bono kerja minangka cara sing migunani kanggo entuk pengalaman ing bidang hukum sing anyar, utawa kanggo menehi pambimbing pengacara liyane ing bidang keahlian sampeyan. Kita bakal kerja bareng sampeyan kanggo ngatur kesempatan pro bono kanggo minat, ketrampilan, lan kasedhiyan.

Napa dadi sukarelawan kanggo Prairie State?

Nindakake karya pro bono liwat Prairie State Legal Services kalebu mupangat:

  • Prairie State prescreens kasus kanggo mupangat lan nduweni hak finansial.
  • Kasus pro bono dijamin ing asuransi malpraktik Prairie State.
  • Prairie State nawakake CLE gratis kanggo pengacara pro bono.
  • Sampeyan bisa entuk bathi saka latihan lan bimbingan saka pengacara sing duwe pengalaman.
  • Jam kerja bono bisa dilaporake ing registrasi ARDC taunan.

Penasihat sing pensiun, ora aktif, ora ana negara, utawa omah?

Aturan Pengadilan Tinggi Illinois 716 lan 756 ngidini penasihat pensiunan, ora aktif, njaba negara, lan omah kanggo nindakake layanan pro bono kanggo Layanan Hukum Prairie State.

Kepiye carane melu

Prairie State tansah golek pengacara kanggo makili klien ing macem-macem perkara hukum sipil, utamane ing kasus kulawarga, konsumen, lan hukum tuwa. Yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin informasi luwih lengkap babagan kesempatan pro bono saiki, hubungi koordinator pro bono kantor lokal utawa [email dilindhungi]

Yen sampeyan minangka siswa sing pengin magang karo Prairie State, waca ing Internships bagean ing Careers kaca.

Video Prayaan Pro Bono 2020

TEMUKAN SAIKI

PELUANG LAIN

Nyuwun tulung pitulung saka kabeh sukarelawan. Sampeyan bisa mbantu nutup kesenjangan keadilan kanthi njawab telpon, ngrencanakake acara penggalangan dana, nyiyapake surat, nulung pengacara, lan ngrewangi klien Prairie State kanthi macem-macem cara.

Tester Proyek Perumahan sing Adil

Kesempatan iki kanggo wong-wong sing manggon ing utawa cedhak salah sawijining kabupaten ing ngisor iki: Lake, McHenry, Winnebago, Boone, Peoria, utawa Tazewell.

Proyek Perumahan Layanan Hukum Prairie State Legal ngupaya para penguji kanggo mbantu investigasi diskriminasi omah. Sawise latihan, panguji ketemu karo panyedhiya omah lan nyathet interaksi ing laporan. Anggota staf banjur mriksa lan mbandhingake laporan saka macem-macem panguji kanggo nemtokake manawa ana diskriminasi omah. Kita nampani wong ora duwe kabisan lan kabeh bangsa, warna, umur, etnis, lan orientasi seksual.

Wuku:

  • Nampa pembayaran ganti rugi lan jarak tempuh saben sampeyan melu tes.
  • Nampa latihan omah sing adil (lan stipend sawise rampung tes praktik).
  • Sinau katrampilan anyar, kalebu nulis laporan.
  • Nulungi komunitas sampeyan dadi luwih kalebu lan sambutan.

Syarat dhasar:

  • panguji Kudu duwe
    • KTP sing diterbitake negara
    • wewenang kerja ing Amerika Serikat
    • akses menyang transportasi
    • akses menyang komputer
  • panguji ora bisa
    • kapercayan sadurunge kejahatan utawa ukum saka Kadurjanan nglibatno penipuan utawa sumpah palsu
    • lisensi real estate aktif

Hubungi koordinator pengujian, Jennifer Cuevas, ing [email dilindhungi] utawa ing 815-668-4412, kanggo njaluk aplikasi, utawa yen sampeyan duwe pitakon babagan kesempatan iki. Tulung sebutno kabupaten sampeyan ing email. Muga-muga bisa krungu saka sampeyan!

Hubungi Direktur Layanan Relawan Prairie State kanggo informasi luwih lengkap babagan kesempatan sukarela non-pengacara ing wilayah sampeyan. (e-mail: [email dilindhungi])

Yen sampeyan minangka siswa sing pengin magang karo Prairie State, waca ing Internships bagean ing Careers kaca.

POSISI AMERIKORPS VISTA Kasedhiya

Lokasi: Macem-macem
Jam: Senin nganti Jumuah, 8:30 esuk nganti 5:00 sore (umume)

Apa AmeriCorps VISTA?

Program AmeriCorps-VISTA minangka program layanan nasional sing saben taun nindakake layanan full-time kanggo mbantu nglawan mlarat. Minangka imbalan kanggo layanane, para anggota diwenehake karo orientasi lan pelatihan, dhuwit sing dibayar udakara $ 970 saben wulan, tunjangan perawatan bocah, lan rencana kesehatan dhasar. Sawise rampung suwene setaun, anggota VISTA duwe pilihan kanggo nampa dhuwit sithik utawa penghargaan pendhidhikan $ 5,645.

Ana macem-macem potensial keuntungan liyane kalebu pertimbangan khusus kanggo lapangan kerja federal. Nalika mupangat kasebut migunani, mupangat nyata program VISTA yaiku pengalaman nyata sing nggawe prabédan ing komunitas.

VISTA ing Layanan Ukum Negara Prairie

Prairie State Legal Services minangka organisasi nirlaba sing nyediakake layanan pambiyantu ukum sipil kanthi gratis kanggo wong-wong kanthi penghasilan murah ing sisih lor lan tengah Illinois. Prairie State duwe kantor ing Bloomington, Joliet, Kankakee, McHenry, Ottawa, Peoria, Rock Island, Rockford, St. Charles, Waukegan, lan Wheaton, Illinois. Sawetara posisi VISTA kita khusus kanggo kantor tartamtu lan kanggo proyek liyane, kita duwe luwih fleksibel kanggo nyelehake VISTA.

VISTA asale saka macem-macem pengalaman kalebu lulusan perguruan tinggi, pengacara, profesional pensiunan, lan wong sing mlebu maneh ing tenaga kerja. Nalika posisi kasebut duwe target lan target tartamtu, VISTA nggawa bakat lan kreativitas sing unik ing posisi kasebut. Iki minangka energi, kreativitas, lan bakat saka VISTAs lan kerja tim hebat sing wis sukses kanggo program sing sukses.

Ndhaptar kanggo VISTA ing: 
https://my.AmeriCorps.gov/mp/recruit/registration.do

Ndhaptar posisi kasebut ing: 
https://my.americorps.gov/mp/listing/viewListing.do?id=58754

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi Gail Walsh ing [email dilindhungi].

“Pro Bono kerja tegese sampeyan nulungi wong sing butuh pitulung lan ora duwe tenaga kanggo nyewa pengacara pribadi. Nanging iki uga minangka kasempatan kanggo menehi pengaruh positif ing komunitas sing kita lakoni. ”

Dan Hardin 
Bozeman Neighbor Patton & Noe, LLP (Moline, IL)

"Iki marem banget kanggo aku. Iki mbantu aku nulungi wong amarga aku seneng nulungi wong liya. Lan nalika aku nulungi wong lan ing pungkasan kasus, dheweke menehi rangkul utawa dheweke mesem lan matur nuwun kanthi matur nuwun amarga sampeyan wis nulungi aku, muga-muga aku bisa nulungi dheweke sajrone urip lan adoh saka kahanan. "

J. Brick Van Der Snick
Firma Hukum Van Der Snick, Ltd. (St. Charles, IL)

“Apa wae sing gelem ditindakake utawa bisa ditindakake, sanajan telpon utawa wangsulan. Pakaryan sing maringi hadiah banget yen sampeyan nindakake lan sampeyan nulungi wong-wong sing butuh pitulung. "

Jennifer L. Johnson
Zanck, Coen, Wright & Saladin, PC (Crystal Lake, IL) 

“Aku ngrasakake gaweyan kasebut bisa nglegakake, utamane pakaryan sing daklakoni. Ana wong sing nyoba golek kesempatan kaping pindho ing urip iki lan dheweke seneng banget karo sapa wae sing minat karo dheweke lan asile bisa nyenengake banget. ”

David Black
(Rockford, IL)