acara

Kane County Expungement Clinics, 17 & 24 September

Kane County Expungement Clinics, 17 & 24 September

Serang Kord kanggo Layanan Hukum Prairie State, 8 September

Serang Kord kanggo Layanan Hukum Prairie State, 8 September

Peoria Strides for Justice 1 Mile Walk & 5K Run, 24 September

Peoria Strides for Justice 1 Mile Walk & 5K Run, 24 September

Pameran Expungement lan Reinstatement, 4 Agustus

Pameran Expungement lan Reinstatement, 4 Agustus

Seminar Informasi Hukum Sepuh GRATIS, 18 lan 29 Juli

Seminar Informasi Hukum Sepuh GRATIS, 18 lan 29 Juli

Perayaan Pengacara Kehakiman, 14 Juli

Perayaan Pengacara Kehakiman, 14 Juli

Prairie State Legal Presents Pengacara ing Perpustakaan, Juni-Desember 2022

Prairie State Legal Presents Pengacara ing Perpustakaan, Juni-Desember 2022

Mbusak Rekam Pidana Panjenengan, 30 Juni & 28 Juli

Mbusak Rekam Pidana Panjenengan, 30 Juni & 28 Juli

DuPage County Expungement Clinic, 30 Juli

LCBH Eviction Sealing Clinics, 26 Mei, 16 & 30 Juni

LCBH Eviction Sealing Clinics, 26 Mei, 16 & 30 Juni

Pulihake, Reinvest, & Nganyari Klinik Hukum, Mei-Desember 2022

Pulihake, Reinvest, & Nganyari Klinik Hukum, Mei-Desember 2022

Acara Informasi Expungement lan Sealing, 9 Mei

Acara Informasi Expungement lan Sealing, 9 Mei

Acara Informasi Expungement lan Sealing, 24 Mei (Highwood, IL)

Acara Informasi Expungement lan Sealing, 24 Mei (Highwood, IL)

Pameran Expungement lan Reinstatement, 29 April

Pameran Expungement lan Reinstatement, 29 April

Webinar: Sesi Informasi Bantuan Penyewaan Berbasis Pengadilan, 14 April

Webinar: Sesi Informasi Bantuan Penyewaan Berbasis Pengadilan, 14 April

KTT Peluang Kedua Senator Steve Stadelman, 20 Mei

KTT Peluang Kedua Senator Steve Stadelman, 20 Mei

Ngerti Hak Sampeyan: Pendidikan Khusus, 6 Mei

Ngerti Hak Sampeyan: Pendidikan Khusus, 6 Mei

Educational Sealing/Expungement Clinic, 20 April

Educational Sealing/Expungement Clinic, 20 April

Presentasi Legal & Klinik: Hak lan Tanggung Jawab Penyewa, 30 Maret

Presentasi Legal & Klinik: Hak lan Tanggung Jawab Penyewa, 30 Maret

Journey Through Her Story: A Review of Feminist Moments Dicritakake dening Seni, 29 Maret

Journey Through Her Story: A Review of Feminist Moments Dicritakake dening Seni, 29 Maret

Dewan Seni Komunitas Kankakee County kanggo Presentasi Seni "Orang Luar" Seniman Lokal Louis Walker, Jr. 1-14 April

Dewan Seni Komunitas Kankakee County kanggo Presentasi Seni "Orang Luar" Seniman Lokal Louis Walker, Jr. 1-14 April

Wulan Sejarah Ireng: Kursi ing Meja, 24 Februari

Wulan Sejarah Ireng: Kursi ing Meja, 24 Februari

Pameran Penghapusan lan Pemulihan Lisensi Pengemudi, 10 Desember

Pameran Penghapusan lan Pemulihan Lisensi Pengemudi, 10 Desember

Acara Pengetan Hari AIDS Sedunia, 1 Desember

Acara Pengetan Hari AIDS Sedunia, 1 Desember

Presentasi & Klinik Pengacara: Entuk Nasihat Hukum Gratis, 7 Desember

Presentasi & Klinik Pengacara: Entuk Nasihat Hukum Gratis, 7 Desember

Sealing Eviction Records: Ringkesan kanggo Mitra Layanan Sosial

Sealing Eviction Records: Ringkesan kanggo Mitra Layanan Sosial

Campur lan Mingle ing Universitas Club, 2 November

Campur lan Mingle ing Universitas Club, 2 November

Simulasi MCLE GRATIS: Navigasi Pengadilan Dhewe, 28 Oktober

Simulasi MCLE GRATIS: Navigasi Pengadilan Dhewe, 28 Oktober

Pahargyan Pro Bono 2021, 25-29 Oktober

Pahargyan Pro Bono 2021, 25-29 Oktober

Bantuan Hukum Gratis ing Perpustakaan

Bantuan Hukum Gratis ing Perpustakaan

Klinik Hukum Mingguan Mingguan ing Yayasan Antmound

Klinik Hukum Mingguan Mingguan ing Yayasan Antmound

Seminar Pengusiran Perumahan, 26 Agustus

Seminar Pengusiran Perumahan, 26 Agustus

Dasar Pajak Properti kanggo Webinar Sing Nduwe Omah, 18 Agustus

Dasar Pajak Properti kanggo Webinar Sing Nduwe Omah, 18 Agustus

Komisi IL kanggo Insentif Rapat Nyimak Kemiskinan - Wilayah Illinois Barat Laut

Komisi IL kanggo Insentif Rapat Nyimak Kemiskinan - Wilayah Illinois Barat Laut

Klinik Kadaluwarsa DuPage County, 2 Oktober (Registrasi nganti 23 Agustus)

Klinik Kadaluwarsa DuPage County, 2 Oktober (Registrasi nganti 23 Agustus)

Serang Kord kanggo Layanan Hukum Prairie State, 9 September

Serang Kord kanggo Layanan Hukum Prairie State, 9 September

Peoria ngupayakake keadilan, 25 September

Peoria ngupayakake keadilan, 25 September

Acara Kampanye PSLS 2021 lan Pro Bono Wali Dewasa CLE, 20 Agustus

Acara Kampanye PSLS 2021 lan Pro Bono Wali Dewasa CLE, 20 Agustus

Webinar Gratis! Dasar Hipotek Reverse, 18 Mei

Webinar Gratis! Dasar Hipotek Reverse, 18 Mei

COVID-19 Lan Hipotek Sampeyan: Nganyari Kanggo Sing Nduwe Omah, 11 Mei

COVID-19 Lan Hipotek Sampeyan: Nganyari Kanggo Sing Nduwe Omah, 11 Mei

Acara Live Facebook Mingguan babagan Pengusiran, Jadwal Mei

Acara Live Facebook Mingguan babagan Pengusiran, Jadwal Mei

Koktail, Mocktails, & Slider, 28 April

Koktail, Mocktails, & Slider, 28 April

Pengeluaran Ganja: Ngalih Rekam Pidana, 4 Mei

Pengeluaran Ganja: Ngalih Rekam Pidana, 4 Mei

Ayo Dadi Adil – Ngerti Presentasi Zoom Hak Omah sing Adil, 21 April

Ayo Dadi Adil – Ngerti Presentasi Zoom Hak Omah sing Adil, 21 April

Klinik Exputement Virtual: Miwiti, 16 April

Klinik Exputement Virtual: Miwiti, 16 April

Acara Langsung Facebook – COVID-19 lan Hipotek Sampeyan, 23 Maret

Acara Langsung Facebook – COVID-19 lan Hipotek Sampeyan, 23 Maret

Suspensi Lisensi Drivers: Mbalik ing Webinar Dalan, 22 Maret

Suspensi Lisensi Drivers: Mbalik ing Webinar Dalan, 22 Maret

Pelayanan Hukum Negara Bagian Harbour lan Prairie kanggo Tuan rumah Round Round Wulan Sejarah Wanita

Pelayanan Hukum Negara Bagian Harbour lan Prairie kanggo Tuan rumah Round Round Wulan Sejarah Wanita

Wengi Trivia Wulan April (Acara Online)

Wengi Trivia Wulan April (Acara Online)

Pameran Ekspansi Virtual Kankakee United, 22-26 Maret

Pameran Ekspansi Virtual Kankakee United, 22-26 Maret

Mitra Pustaka Pulo Rock kanthi Ringkesan Overse Record Criminal State Prairie, 3 Maret

Mitra Pustaka Pulo Rock kanthi Ringkesan Overse Record Criminal State Prairie, 3 Maret