Direksi

Kita Direksi kalebu klompok pengacara sing dinamis lan anggota komunitas sing setya nglindhungi kepentingan umum kanthi priksa manawa Layanan Ukum Negara Prairie bisa digunakake kanthi konsisten karo misine.

STEVEN GREELEY

Presiden

Hon. Ken A. Leshen (Purn.)

Wakil Presiden

JOHN K. KIM

Bendahara

William Beckman

C. Garrett Bonsell

Adam Fleming

Deborah Goldberg

Maria Joan

Karlene Jones

William Kohlhase

Julia Lansford

Carol Loughridge

Joseph Lovelace

Rolonda Mitchell

Chasmine Thornton

Vera Traver

KANGGO PUTRA