njaluk tulung

Tombol "Aplikasi Online" iki bakal ngarahake sampeyan menyang situs web Bantuan Legal Illinois, ing endi Prairie State dadi sistem asupan online.

 

APLIKASI BY PHONE

Kanggo nggayuh kita Proyek Perumahan sing Adil, nelpon (855) FHP-PSLS / (855) 347-7757.

Kanggo nggayuh kita Garis Kekerasan Domestik, nelpon (844) 388-7757. Jam Bantuan: 9AM – 1PM (M, T, Th) lan 6PM – 8PM (W)

Kanggo nggayuh kita Bantuan Hukum kanggo Proyek Pamilik Omah, nelpon (888) 966-7757. Jam Bantuan: 9AM - 1PM (M-Th)

Kanggo nggayuh kita Proyek Bantuan Hukum kanggo Wong diwasa Lawas, nelpon (888) 965-7757. Jam Bantuan: 9AM - 1PM (M-Th)

Kanggo nggayuh kita Klinik Pajak Penghasilan Kurang, nelpon (855) TAX-PSLS / (855) 829-7757.

Evicition Bantuan Illinois nyedhiyakake layanan legal lan sumber daya gratis kanggo wong sing ngurusi pengusiran. Kanggo nggayuh Eviction Help Illinois, telpon (855) 631-0811; eviction teks kanggo 1 (844) 938-4280; utawa ngunjungi evictionhelpillinois.org. Jam Bantuan Pengusiran: 9AM - 3PM (MF)

Layanan Konseling Telpon: 9AM - 1PM (M-Th). Panelpon kaping pisanan bisa nggayuh layanan iki kanthi nelpon nomer telpon kantor lokal. Panelpon sing nduweni hak bakal nampa saran utawa rujukan.

Kantor kita umume mbukak 8:30 AM - 5:00 PM (MF).

Kanggo kabeh program liyane, nelpon kantor lokal sampeyan.

 

Babagan APLIKASI

Kabeh pelamar bakal ditayangke kanggo nduweni hak.

Wong sing butuh pitulung legal kudu ndhaptar kajaba dheweke ora bisa nindakake amarga wis tuwa utawa cacat.

Kasedhiya makalah pengadilan utawa dokumen penting liyane yen sampeyan nelpon.

Penerjemah kasedhiya tanpa biaya yen dibutuhake.

Amarga sumber sing winates, kita ora bisa nulungi kabeh wong. Kanggo pitulung tambahan, bukak kaca Sumber Daya Tambahan.

Kita ora bakal nolak pitulung adhedhasar ras, warna, asal nasional, jinis, orientasi seksual, umur, agama, afiliasi utawa kapercayan politik, cacat utawa klasifikasi liyane sing dilindhungi undhang-undhang.

 

FAKTOR KELAYAKAN

Kanggo entuk pitulung saka Layanan Hukum Prairie State gumantung ing faktor ing ngisor iki:

  • Sampeyan ketemu kita pedoman penghasilan lan aset. Umume, klien nduweni hak yen penghasilan kluwarga kurang saka 125% level kemiskinan federal, utawa nganti 200% level kemiskinan federal yen kluwarga duwe biaya tartamtu. Hibah tartamtu ngidini kita ngladeni sawetara klien kanthi kriteria penghasilan lan / utawa aset sing luwih dhuwur.
  • We kudu ora ana konflik kepentingan babagan masalah hukum sampeyan.
  • sampeyan manggon ing wilayah layanan kita, utawa duwe masalah hukum sipil ing salah sawijining kabupaten ing wilayah layanan kita. Kanggo ndeleng area layanan, klik kene.
  • Sampeyan ketemu syarat kewarganegaraan utawa imigrasi didegake dening Kongres. Wong sing uwal saka panganiaya utawa perdagangan manungsa bisa uga ora preduli saka status imigrasi kanggo ngatasi pelecehan kasebut.
  • Government peraturan ora nglarang Layanan Hukum Prairie State saka ngatasi jinis masalah hukum.
  • sampeyan kudu siji utawa luwih masalah hukum sing kalebu prioritas utama sing wis ditemtokake.