careers

Layanan Ukum Negara Prairie Minangka Papan sing Bisa Digunakake

Kapentingan sampeyan minangka calon staf. Yen sampeyan pengin melu dadi sukarelawan utawa kanca, tekan Pro Bono / Sukarelawan utawa Fellowship. 

Prairie State Legal Services minangka organisasi layanan hukum sing sregep lan dihormati. Didegake ing taun 1977, Prairie State duwe sejarah bangga nyedhiyakake layanan hukum sing berkualitas kanggo klien sing ora mampu. We ngawula telung puluh enem kabupaten ing Illinois lor lan tengah. Kanggo mesthekake yen kita bisa diakses lan ngerti babagan komunitas sing dilayani, kita ngoperasikake 11 kantor, kanthi lokasi ing Bloomington, Galesburg, Joliet, Kankakee, McHenry (Woodstock), Ottawa, Peoria, Rockford, Rock Island, Waukegan, lan West Suburban. .

Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nggawe prabédan.  

Ana macem-macem posisi, nanging kabeh pendukung kita bisa uga melu kegiatan ing ngisor iki: 

  • Nglakoni wawancara asupan karo klien, melu rapat nampa kasus lan nindakake rencana kasus.
  • Nyedhiyakake saran legal, layanan ringkes utawa perwakilan lengkap, kalebu negosiasi karo pihak lan pengacara sing ala lan pengadilan ing kabeh tahap sadurunge pengadilan negeri lan federal lan sadurunge agensi administrasi.
  • Nyedhiyakake advokasi langsung sing ngatasi masalah sistemik, kalebu litigasi, uga advokasi legislatif utawa administrasi, yen cocog.
  • Melu pasukan tugas ing saindenging program utawa negara lan / utawa klompok kerja sing fokus ing bidang hukum khusus.
  • Melu pendidikan hukum komunitas.
  • Nggarap klompok komunitas lan agensi layanan sosial kanggo ngatasi kebutuhan klien lan nglindhungi hak-hak legal.

Sampeyan bakal nampa dhukungan lan latihan kualitas.

Ngirim layanan hukum sing berkualitas diwiwiti karo para pendukung sing trampil. Sampeyan bakal entuk pengalaman karo klien lan ing ruang sidang, lan nalika ngembangake katrampilan kasebut, sampeyan bakal oleh pengawasan saka pengacara sing duwe pengalaman lan Direktur litigasi. Sampeyan uga bakal nampa latihan sing apik banget, lan akeh kesempatan pelatihan kasedhiya saben wulan. Pengacara sing nembe ngakoni nampa Latihan Keterampilan Dasar Litigasi sing intensif. 

Sampeyan bakal dadi bagean saka komunitas.

Sampeyan uga bakal duwe bathi kerja ing organisasi sing duwe kabeh kaluwihan saka firma ukum gedhe kanthi karukunan lan kedekatan perusahaan cilik. Sampeyan bakal dadi bagean saka klompok profesional sing milih lan cedhak sing nyedhiyakake layanan hukum sing berkualitas. Kantor kita ukurane telu nganti wolu pengacara, kanthi staf pendukung sing apik. Nanging, saben kantor kita kaiket karo misi liyane lan komitmen sing semangat kanggo prinsip keadilan sing padha.  

Sampeyan bakal rego banget.

Kita setya narik kawigaten lan makaryakke para profesional sing ngupayakake nggayuh misi, lan ngupayakake nyedhiyakake lingkungan kerja sing grapyak karo karyawan. Kita nawakake paket keuntungan sing luar biasa kalebu:  

  • Asuransi Kesehatan (kalebu tunjangan gigi lan penglihatan)
  • Wektu Dibayar Loman (kalebu cuti wong tuwa)
  • Program Kerja Alternatif (kalebu jam kerja sing fleksibel, jam kerja paruh-wektu, lan telekomunikasi)
  • Akun Mbuwang Fleksibel (kalebu perawatan medis lan gumantung)
  • Asuransi Jiwa
  • Asuransi Kurang Upaya Dhuwur lan Lawas
  • 403 (b) Rencana Ngirit Pensiun
  • Keanggotaan Profesional lan Utang Asosiasi Bar
  • Dhukungan Pengembangan Profesional

Transparansi ing Cakupan: BlueCross BlueShield of Illinois (BCBSIL)

Efektif tanggal 1 Juli 2022, Transparansi federal anyar ing Aturan Cakupan mbutuhake kabeh rencana kesehatan grup nyedhiyakake File sing Bisa Dibaca Mesin (MRF) kanthi data rega sing rinci, kayata tarif layanan sing dirundingake lan jumlah sing diidini metu saka jaringan antarane rencana kesehatan lan perawatan kesehatan. panyedhiya. File sing bisa diwaca mesin diformat kanggo ngidini peneliti, regulator, lan pangembang aplikasi luwih gampang ngakses lan nganalisa data. File BCBSIL sing ngemot informasi iki bisa ditemokake ing situs web iki sing bakal kalebu ing materi orientasi karyawan anyar sing bakal ditindakake: https://www.bcbsil.com/anggota/formulir-kabijakan/file sing bisa diwaca mesin.