kamar penet

Kontak Media: Pitakon media ditampa dina minggu ing antarane 8:30 lan 5:00 ing:

Tom Massari                                                   Manajer Pemasaran & Komunikasi  (815) 668-4425                  [email dilindhungi]                

 

Buletin Akses sing padha

Warta lan crita babagan organisasi kita. 

Geni Prairie minangka dock tahunan babagan kasus lan prestasi penting para pengacara ing Prairie State Legal Services, Inc.

Layanan Hukum Negara Prairie VISTA Mungkasi Layanan Telung Taun 7 Mei

AmeriCorps bubar ngrayakake minggu pangenalan nasional tanggal 13-19 Maret. Kanggo ngurmati program AmeriCorps-Volunteers in Service to America (VISTA), kita bangga kanggo nyorot Community Outreach VISTA April Foster, sing bakal mungkasi telung taun layanan karo kantor Peoria saka Prairie State Legal Services dina iki. Program AmeriCorps-VISTA minangka program nasional ...