kamar penet

Kontak Media: Pitakon media ditampa dina minggu ing antarane 8:30 lan 5:00 ing:

Tom Massari                                                   Manajer Pemasaran & Komunikasi  (815) 668-4425                  [email dilindhungi]                

 

Buletin Akses sing padha

Warta lan crita babagan organisasi kita. 

Geni Prairie minangka dock tahunan babagan kasus lan prestasi penting para pengacara ing Prairie State Legal Services, Inc.

2022 Pengetan Pro Bono, 23-29 Oktober

Layanan Hukum Negara Prairie bakal ngrayakake Perayaan Nasional Pro Bono (alias "Minggu Pro Bono"), 23-29 Oktober. Minggu Pro Bono digawe dening American Bar Association ing taun 2009 minangka kesempatan taunan kanggo ngrayakake gaweyan pro bono sing luar biasa lan ngowahi urip sing ditindakake para pengacara sukarela lan profesional hukum.

3 Kisah Pengacara PSLS Nggawe Bedane kanggo Klien

Donor lan sukarelawan kita nuduhake visi Prairie State Legal Services (PSLS) babagan komunitas ing ngendi saben wong, ora preduli saka penghasilan, duwe akses menyang layanan hukum. Nyedhiyakake layanan legal gratis kanggo wong Illinois sing paling rawan luwih penting tinimbang sadurunge.