KESEHATAN

KABEH GOLEK GAMPANG GOLEK ASLI KANGGO ASLI KASEHATAN DASAR LAN KANGGO MUTUSake Bab Kesehatan

Ing Prairie State Legal Services, kita mbantu individu lan kulawarga entuk lan njaga Medicaid lan Medicare lan entuk jangkoan kanggo layanan kesehatan sing dibutuhake.

Kita ngewangi wong diwasa lan wong sing duwe cacat njaluk pitulung sing dibutuhake supaya tetep ana ing omah dhewe utawa ngamanake jangkoan perawatan jangka panjang.

Kita menehi kekuwatan kanggo wong tuwa lan wong sing ora duwe kabisan kanggo ngurus keputusan kesehatan liwat surat kuasa. Yen perlu, kita nulungi anggota kulawarga supaya dadi wali utawa panguwasa legal liyane kanggo ngurus wong sing dikasihi.

Kita nulungi wong sing duwe HIV + utawa sing kena AIDS nampa perawatan lan layanan sing dibutuhake.

Ing komunitas tartamtu, kita kerja bareng panyedhiya layanan kesehatan ing Kemitraan Medis-Legal kanggo nyedhiyakake layanan holistik lan ngatasi kebutuhan hukum para pasien.

 

LAYANAN KITA kalebu:

  • Penolakan pitulung medis, mandap, ngrampungake masalah (Medicaid, Medicare)
  • Aplikasi SSI / SSD kanggo wong sing ngalami HIV-AIDS
  • Mbuwang omah perawat
  • Layanan perawatan omah
  • Wali kanggo wong diwasa kanggo njamin akses menyang kesehatan
  • Kekuwatan pengacara lan arahan sadurunge liyane