KESLAMETAN

SADAYANA PUNCI KANGGO GRATIS GRATIS Saka Panyiksa lan Kekrasan

Ing Layanan Ukum Negara Prairie, kita nguatake para korban kekerasan rumah tangga kanthi informasi lan pitulung legal sing dibutuhake kanggo mungkasi planggaran lan nggawe urip sing aman lan stabil kanggo awake dhewe lan anak-anake.

Kita ngewangi wong diwasa lawas (60+) lan wong ora duwe kabisan mungkasi planggaran lan eksploitasi lan nemokake keamanan lan perawatan sing dibutuhake.

Kita kerja bareng para korban imigran panganiaya lan perdagangan manungsa kanggo ngamanake wong sing layak status sah utawa kewarganegaraan AS, kanthi tujuan ningkatake stabilitas ekonomi, keamanan fisik, lan kesejahteraan umume. Kita fokus layanan kanggo slamet saka planggaran lan angkara kasar.  

 

LAYANAN KITA kalebu:

  • Pesenan Perlindhungan kanggo wong sing ngalami kekerasan rumah tangga
  • Pegatan, hak asuh, utawa dhukungan bocah ing kasus sing nglibatake kekerasan rumah tangga utawa mbebayani bocah
  • Penyalahgunaan wong tuwa, kalebu eksploitasi finansial
  • Pengadilan liyane mrentah supaya ora ana planggaran, pelecehan, utawa stalking
  • Masalah imigrasi sing diadhepi para korban kekerasan domestik lan perdagangan menungso
  • Wali bocah cilik lan wong diwasa kanggo njaga keamanan lan stabilitas

SUMBER SUMBER:

Portal Korban Kejahatan ILAO (https://www.illinoislegalaid.org/voc/victims-crime-portal)