masyarakat

LAYANAN HUKUM NEGERI PRAIRIE NGGUNAKAN MASYARAKAT KANGGO MEMAHAMI LAN NGARIKI MASALAH sing WONG KALANGAN PENDAPATAN LOROR ING UTAMA LAN LENGKAP

Staff lan sukarelawan ketemu wong ing sekolah, rumah sakit, organisasi layanan sosial lan lingkungane. Kita ngatasi masalah sing khas kanggo populasi tartamtu. Liwat ngarsane lan partisipasi terus-terusan ing macem-macem komunitas, kita entuk kapercayan, nggawe sesambungan, lan kolaborasi kanggo ngatasi masalah kemiskinan lan kesetaraan ras.

OUTREACH / PENDIDIKAN

Layanan Hukum Prairie State nyedhiyakake presentasi jangkauan kanggo organisasi lan klompok ing 36 kabupaten sing dilayani. Kita bisa nanggapi panjaluk saka grup sampeyan kanggo ngobrol babagan macem-macem topik lan masalah sing diadhepi komunitas, gumantung saka kasedhiyan staf sing duwe pengetahuan. Kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo takon babagan presentasi, monggo hubungi kantor lokal sampeyan.

LATIHAN sing DITETAPKAN MCLE

Prairie State nawakake pelatihan sing disetujoni MCLE kanggo para pengacara ing Illionis babagan macem-macem subjek, supaya bisa mbantu nyukupi kabutuhan ukum saka masarakat sing kurang mampu. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga email [email dilindhungi].