keuangan

Layanan Hukum Prairie State didhukung dening macem-macem klompok dhasar, perusahaan, individu, lan agensi pamrentah sing nyedhiyakake dhasar sing stabil kanggo organisasi kita kanggo golek akses sing padha kanggo keadilan kanggo komunitas sing paling rentan. 

Negara Prairie ngalami audit independen ekstensif saben taun sesuai karo standar Auditing Pamrentah AS miturut aturan Manajemen lan Lingkaran Anggaran A-133 lan aturan Legal Services Corporation. Prairie State ngajokake formulir IRS 990 saben taun.  Prairie State bangga bisa nggayuh rating bintang 4 saka Charity Navigator lan Platinum Seal of Transparency saka GuideStar.