menehi

Traci Davis

Koordinator Pembangunan

815-668-4405

Klik tombol "DONATE SAIKI" ing ngisor iki

Layanan Ukum Negara Prairie

303 North Main Street, Suite 600

Rockford, IL 61101

Ibu sing lolos saka planggaran rumah tangga, kulawarga sing diusir, utawa veteran sing kelangan bathi: kanthi menehi Layanan Hukum Prairie State, sampeyan dadi mitra karo para pengacara lan staf kanggo ngladeni tangga teparo sing paling mbutuhake. Ing ngisor iki mung sawetara cara sampeyan bisa kerja sama karo kita:

Hadiah Sasi

MORE INFO

Kanthi menehi saben wulan, sampeyan nduduhake komitmen sampeyan terus kanggo misi nyedhiyakake akses sing padha kanggo keadilan. Yen sampeyan menehi saben wulan, jumlah sing dipilih bakal sacara otomatis dijupuk saka akun sampeyan ing tanggal sing sampeyan pilih.

Kemitraan / sponsor tahunan

MORE INFO

Yen bisnis utawa firma pengacara sampeyan kepengin menehi sponsor salah sawijining acara lokal, kirim email marang Jennifer Luczkowiak, Direktur Pengembangan, ing [email dilindhungi].

Simpenan / IRAS

MORE INFO

Hadiah sekuritas yaiku transfer saham, obligasi, lan sekuritas liyane, utamane sing wis nambah regane. Kanggo instruksi babagan nggawe hadiah sekuritas menyang Prairie State, hubungi Kantor Administrasi Prairie ing (815) 965-2134.

ngrameke karo kita

MORE INFO

Sampeyan bisa menehi sumbangan kanggo Prairie State kanggo ngurmati utawa ngeling-eling acara utawa wong khusus.

PROGRAM MATCHING-GIFT

MORE INFO

Yen perusahaan sampeyan cocog karo hadiah, sampeyan bisa uga tikel utawa tikel kaping telu sumbangan sampeyan. Program hadiah-cocog asring cocog karo kabeh utawa persentasi sumbangan karyawan kanggo organisasi amal. Hubungi sumber daya perusahaan sampeyan kanggo ngerti yen nawakake program hadiah sing cocog.

Hadiah sing direncanakake

MORE INFO

Ketentuan bequest minangka pratelan sederhana ing kekarepan sampeyan sing bakal diwenehake menyang Prairie State ing ngisor iki:

  • Jumlah dolar tartamtu,
  • Persentasi sing ditemtokake saka properti sampeyan,
  • Bagéan real estate tartamtu (kayata omah utawa bangunan komersial),
  • Properti pribadi sing terkenal, kayata karya seni.

Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan menehi rencana, kirim email menyang Jennifer Luczkowiak, Direktur Pembangunan, ing [email dilindhungi].

MEDIA SOSIAL

MORE INFO

Sampeyan bisa promosi Prairie State kanthi disenengi ing Facebook utawa tindakake ing Instagram lan Twitter. Nalika nuduhake kiriman, sampeyan ningkatake misi nyedhiyakake akses sing padha kanggo keadilan kanthi ngenalake kulawarga lan kanca-kanca layanan sing diwenehake kanggo tangga teparo sing butuh. Sampeyan uga bisa nggawe penggalangan dana media sosial atas jenenge.

PANITIA FUNDRAISING

MORE INFO

Akeh wong sing nyumbang wektu kanggo Prairie State kanthi dadi panitia penggalangan dana lokal. Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan dadi panitia penggalangan dana, kirim email menyang Daniel Nord, Manajer Dhukungan Komunitas, ing [email dilindhungi].

AMAZON Esem

MORE INFO

Nalika sampeyan blanja ing Amazon Smile, Amazon bakal nyumbang bagean saka tuku menyang Layanan Ukum Negara Prairie. Kanggo sinau luwih lengkap lan toko, bukak amazon-mesem.

CY PRES

MORE INFO

Coming Soon!

Kanggo takon babagan cara menehi cara iki, hubungi:
Jennifer Luczkowiak, Direktur Pengembangan (224) 321-5643

Layanan Hukum Prairie State minangka organisasi nirlaba amal lan hadiah bisa dikurangi pajak miturut bagean IRS 501 (c) (3). Kabeh hadiah nampa pengakuan tertulis lan donatur bakal diakoni ing Laporan taunan. Panjaluk tetep anonim dijaluk.

FAQ kang

Apa sumbangan kanggo Layanan Hukum Prairie State bisa dikurangi?

Ya, sumbangan ora bisa dipotong pajak; Prairie State Legal Services minangka organisasi amal miturut Kode Penghasilan Internal bagean 501 (c) (3).

Apa aku bisa menehi sumbangan kanggo dhukungan kanggo kantor PSLS lokal?

Yen bisa, Prairie State ngarahake sumbangan menyang kantor layanan lokal ing komunitas asal mula sumbangan kasebut. Sampeyan bisa langsung nggawa hadiah menyang kantor ing sanjabane komunitas kanthi nuduhake kantor sing sampeyan pilih.

Kepiye carane sumbangan dingerteni?

Kabeh sumbangan diakoni ing Laporan taunan. Sumbangan digawe liwat Kampanye kanggo Layanan Hukum asring diakoni ing acara Kampanye, ing jurnal asosiasi bar lan kadang ing koran lokal. Hadiah bisa digawe kanggo ngurmati utawa ngeling-eling kanca, kulawarga utawa kolega. Panjaluk tetep anonim uga diajeni.

Apa aku bakal nampa konfirmasi sumbanganku?

Saben sumbangan diwenehake ing surat ora suwe sawise nampa hadiah kasebut. Saben taun ing wulan Januari, kita ngirim ringkesan kabeh hadiah kanggo kabeh donor ing taun sadurunge.

Sanggahan LSC

Prairie State Legal Services, Inc. dibiayai, sebagian, dening Legal Services Corporation (LSC). Minangka kondhisi pendanaan sing ditampa saka LSC, diwatesi melu kegiatan tartamtu ing kabeh karya legal - kalebu karya sing didhukung dening sumber pendanaan liyane. Prairie State Legal Services, Inc. bisa uga ora nglampahi dana kanggo kegiyatan sing dilarang dening Undhang-undhang Layanan Layanan Hukum, 42 USC 2996, lan liya-liyane. seq., utawa dening Hukum Publik 104-134, §504 (a). Undhang-undhang Publik 104-134 §504 (d) kudu menehi kabar babagan watesan kasebut diwenehake marang kabeh pendanaan program sing dibiayai dening Legal Services Corporation. Hubungi Kantor Administrasi ing (815) 965-2134 kanggo informasi luwih lengkap babagan larangan kasebut.