Sajarah

1977: Tanggal 1 Oktober, Prairie State Legal Services, Inc. wiwit ngladeni klien ing limang kabupaten: Kane, Lake, McLean, Peoria, lan Winnebago.

1977 - 1979: Prairie State ngembangake wilayah layanane, nambah kantor ing Kankakee, Ottawa, Rock Island, lan Wheaton. 

1990s: Prairie State nggawe Layanan Konseling Telpon kanggo ngarahake klien menyang kantor lokal nalika pengacara kasedhiya kanggo makili klien lan menehi saran legal jangka cendhak marang luwih akeh klien. 

2000: Prairie State gabung karo Yayasan Layanan Hukum Barat Tengah, sing dununge ing Galesburg, lan wiwit ngawula nem kabupaten tambahan. 

2009: Prairie State gabung karo Program Bantuan Legal Will County, sing dununge ing Joliet, sing luwih akeh ngembangake area layanane menyang 36 kabupaten ing sisih lor lan tengah Illinois.

2017: Prairie State mengeti 40 taun menehi akses sing padha kanggo keadilan kanthi ngurmati 40 Heros kanggo Kehakiman sajrone sejarah. Kanggo sinau luwih lengkap babagan 40 pahlawan sing nyengsemake iki, waca program kita kene