formulir sumbangan

FAQ kang

Apa sumbangan kanggo Layanan Hukum Prairie State bisa dikurangi?

Ya, sumbangan ora bisa dipotong pajak; Prairie State Legal Services minangka organisasi amal miturut Kode Penghasilan Internal bagean 501 (c) (3).

Apa aku bisa menehi sumbangan kanggo dhukungan kanggo kantor PSLS lokal?

Yen bisa, Prairie State ngarahake sumbangan menyang kantor layanan lokal ing komunitas asal mula sumbangan kasebut. Sampeyan bisa langsung nggawa hadiah menyang kantor ing sanjabane komunitas kanthi nuduhake kantor sing sampeyan pilih.

Kepiye carane sumbangan dingerteni?

Kabeh sumbangan diakoni ing Laporan taunan. Sumbangan digawe liwat Kampanye kanggo Layanan Hukum asring diakoni ing acara Kampanye, ing jurnal asosiasi bar lan kadang ing koran lokal. Hadiah bisa digawe kanggo ngurmati utawa ngeling-eling kanca, kulawarga utawa kolega. Panjaluk tetep anonim uga diajeni.

Apa aku bakal nampa konfirmasi sumbanganku?

Saben sumbangan diwenehake ing surat ora suwe sawise nampa hadiah kasebut. Saben taun ing wulan Januari, kita ngirim ringkesan kabeh hadiah kanggo kabeh donor ing taun sadurunge.

Kanggo takon babagan cara menehi cara iki, hubungi:
Jennifer Luczkowiak, Direktur Pengembangan (224) 321-5643

Layanan Hukum Prairie State minangka organisasi nirlaba amal lan hadiah bisa dikurangi pajak miturut bagean IRS 501 (c) (3). Kabeh hadiah nampa pengakuan tertulis lan donatur bakal diakoni ing Laporan taunan. Panjaluk tetep anonim dijaluk.

Sanggahan LSC

Prairie State Legal Services, Inc. dibiayai, sebagian, dening Legal Services Corporation (LSC). Minangka kondhisi pendanaan sing ditampa saka LSC, diwatesi melu kegiatan tartamtu ing kabeh karya legal - kalebu karya sing didhukung dening sumber pendanaan liyane. Prairie State Legal Services, Inc. bisa uga ora nglampahi dana kanggo kegiyatan sing dilarang dening Undhang-undhang Layanan Layanan Hukum, 42 USC 2996, dsb. seq., utawa dening Hukum Publik 104-134, §504 (a). Undhang-undhang Publik 104-134 §504 (d) kudu menehi kabar babagan watesan kasebut diwenehake menyang kabeh pendanaan program sing dibiayai dening Legal Services Corporation. Hubungi Kantor Administrasi ing (815) 965-2134 kanggo informasi luwih lengkap babagan larangan kasebut.