panyengkuyung kita

Layanan Hukum Prairie State gumantung karo dhukungan saka individu, yayasan, perusahaan, lan komunitas lokal kanggo nggayuh misi pitulung sipil. We are matur nuwun sanget ing ngisor iki amarga menehi sumbangan.

 Pengacara 2021 kanggo Donor Kehakiman

Superhero ($ 5,000)

 

Juara ($ 2,500)

 

Pemimpin ($ 1,000)

 

Kanca ($ 500)