penghargaan & prestasi

Pangenalan

Ing taun-taun pungkasan, kita wis dingerteni komitmen kanggo keunggulan ing layanan lan kreatifitas ing pangiriman layanan. Kene sawetara:

- Asosiasi Agensi Wilayah Illinois babagan Penuaan - Penghargaan Sid Granet kanggo inovasi pangiriman layanan.

- Penghargaan Encore Foundation Riset Pensiun kanggo keunggulan.

- Penghargaan Gubernur kanggo Prestasi Unik.

- Pusat Nasional Shriver babagan Hukum Kemiskinan 2008 Penghargaan Keadilan Perumahan.

- "Layanan teladan kanggo korban kriminal" (Koalisi Kehakiman, 1997)

- Penghargaan Mitra Damai (Pusat Krisis Komunitas 1995 lan 2006)

- Penghargaan Mitra Pro Bono Nasional kanggo keterlibatan pengacara perusahaan ing layanan kanggo wanita kanthi penghasilan murah

   (Asosiasi Penasihat Perusahaan 2004)

- Rating "Kinerja apik banget" (Departemen Perumahan lan Pembangunan Urban AS (saben taun 2004 nganti 2009)

Kamenangan kanggo Klien

Layanan Ukum Negara Prairie njaga layanan utilitas lan kesehatan bocah

Joan *, pisah karo bekas garwane amarga kekerasan rumah tangga, golek kerja ing bank, nanging kelangan kerja amarga ana cilaka sing ora bisa kerja. Dheweke nyengkuyung awake dhewe lan 4 bocah sing duwe cacat Keamanan Sosial, tunjangan SSI, lan pitulungan sewa saka kutha papan dununge. Joan ora nate nampa dhukungan anak lan ngerti yen dheweke ora bakal nampa. Nalika dheweke teka ing Prairie State, ComEd lan NICOR wis nambah tagihan kanthi dramatis kanthi nuntut dheweke kanthi ora sah kanggo layanan utilitas sing digunakake dening bekas garwane ing omah sing kapisah sawise pegatan. Nalika dheweke ora bisa mbayar tagihan utilitas kasebut, perusahaan listrik kasebut ngancam bakal ngilangi utilitas kasebut. Salah sawijining anak Joan ngalami asma lan mbutuhake nebulizer, mbutuhake listrik. ComEd ora bakal nampa cathetan dhokter supaya listrik terus kajaba Joan setuju mbayar $ 500 kanthi cepet lan setuju kanggo mbayar jumlah sing isih ana sajrone 30 dina. Pengacara ing Prairie State mbantu Joan lan anak-anake tetep ing omah lan ora ucul saka utilitas.

Layanan Hukum Prairie Negara sukses nambah tunjangan Jaminan Sosial kanggo Maria *

Maria umure pertengahan 40-an nalika teka ing Prairie State, nanging dheweke wis berjuang karo cacat, kayata skizofrenia, wiwit pertengahan 20-an. Dheweke nampa tunjangan cacat Jaminan Sosial amarga cacat kasebut. Maria kudune nampa tunjangan tambahan adhedhasar riwayat kerjane bapake amarga cacat wiwit diwiwiti sadurunge umur 22 taun. Nanging, Administrasi Keamanan Sosial nolak panjaluk kasebut kanggo entuk manfaat tambahan kasebut. Ing sidhang administratif, pengacara Negara Prairie kudu mbuktekake manawa Maria cacat sadurunge umur 22 taun lan riwayat kerja sing winates ora mbatalake dheweke entuk tunjangan gumantung saka akun bapakne. Prairie State ditampilake bukti lan yakin hakim kasebut, mula Maria nduweni kualifikasi kanggo tunjangan gumantung.

Layanan Ukum Negara Prairie nyegah pengusiran kanthi entuk akomodasi sing cukup miturut Undhang-undhang Perumahan sing Adil

Linda * minangka warga kompleks perumahan adhedhasar proyek bagean luwih saka 8 taun. Nalika gelut karo kahanan bipolar sing ora ditambani, dheweke wiwit nampilake tumindak aneh lan ngganggu ing papan kasebut. Iki nyebabake tuan tanah Linda ngajokake gugatan kanggo ngusir dheweke, ngancam bakal nggawe dheweke wisma. Pengacara ing Prairie State njaluk akomodasi sing cukup kanggo cacat - kanggo nundha proses pengusiran nalika Linda nekani fasilitas perawatan rawat inap kanggo nyetop kondhisi lan diterusake karo obat lan konsultasi. Linda nampa penundaan kanthi dhasar iki, tuan tanah ngawasi kemajuane Linda, lan banjur kanthi sukarela mecat kasus pengusiran kasebut.

Layanan Ukum Negara Prairie ngirit keuntungan tunjangan subsidi saka Lawrence *

Otoritas Perumahan lokal mungkasi voucher Pilihan Perumahan wong umur 70 taun, Lawrence. * Voucher kasebut mbisakake Lawrence urip ing apartemen sing bisa dibayar. Lawrence ngalami operasi kanker tenggorokan lan ngalami perawatan kemoterapi nalika Otoritas Perumahan mungkasi voucher kasebut. Otoritas Perumahan njupuk tindakan iki amarga Lawrence gagal nglaporake minangka pensiun cilik $ 62 saben wulan sing ditampa suwene 5 taun, sing nyebabake jumlah sewa sing didakwa. Lawrence salah percaya manawa sadurunge nglaporake penghasilan iki minangka bagean saka penghasilan Jaminan Sosial. Nanging, Otoritas Perumahan kasebut nyatakake manawa ora sengaja nglaporake penghasilan. Layanan Hukum Negara Prairie makili Lawrence ing sidhang administratif babagan banding lan sukses mbuktekake manawa Lawrence nggawe kesalahan, sing ora disengaja. Adhedhasar umur lan tantangan kesehatan Lawrence, Prairie State njaluk akomodasi sing cukup wajar supaya Lawrence bisa nampa pitulung nglaporake ing mbesuk sing ditemtokake kanggo voucer kasebut. Keputusan ing sidhang kasebut kabeh cocog karo Lawrence, mbatalake keputusan asli kanggo mungkasi voucher, lan ngidini Lawrence mbayar prabédan sewa liwat rencana mbayar maneh. Iki ngidini Lawrence njaga omah sing disubsidi lan ora duwe omah.

* Jeneng diganti kanggo nglindhungi identitas klien lan njaga kerahasiaan.