Staf Pengacara-Kekerasan Rumah Tangga lan Program Ketimpangan Ras

,

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Staff Jaksa kanggo gabung karo tim kita ing kantor Kankakee. Posisi iki bakal fokus ing layanan kekerasan domestik (VOCA) lan ketimpangan rasial (Keadilan, Kesetaraan lan Kesempatan).

Ing Program VOCA: PSLS nyedhiyakake pitulungan hukum lengkap kanggo korban kekerasan rumah tangga lan serangan seksual, kanthi fokus ing prakara sing muncul minangka akibat langsung saka korban klien. Layanan pengacara kalebu njaluk pesenan protèktif / restraining lan relief liyane kanggo njamin keamanan lan keamanan klien kita. Klien bisa nampa pitulungan legal ing sawetara saka sudhut masalah legal liyane minangka perlu kanggo alamat jalaran saka victimization lan njupuk long-term safety lan stabilitas; iki bisa uga kalebu omah, Employment, konsumen, lan hukum kulawarga.

Ing Program Kehakiman, Kesetaraan lan Kesempatan: Staf Pengacara bakal ngatasi macem-macem masalah hukum kalebu masalah sing ana gandhengane karo ketimpangan rasial, masalah sing dadi alangan kanggo upaya warga dadi mandhiri, lan ancaman kanggo omah sing nyukupi. Program iki nduweni tujuan kanggo nampilake pengacara ing lokasi basis komunitas sing dipercaya ing komunitas sing ora duwe hak. Pengacara Staf Program Keadilan, Kesetaraan, lan Kesempatan bakal ngrungokake warga lan mitra komunitas lan ngenali masalah hukum sing ora ana pengaruhe marang warga komunitas kasebut.

Lowongan Kerja

Ing antarane tugas liyane kaya sing ditugasake, Pengacara Staff ing proyek iki bakal:

  • Wawancara para korban penyalahgunaan kanthi sensitif marang trauma sing bisa dialami lan cocog kanggo ngurmati pilihan
  • Netepake kabutuhan para korban ing babagan kabutuhan legal kanggo proteksi lan masalah hukum liyane sing dadi penyalahgunaan
  • Melu karo polisi lan penuntut kanggo penasihat para korban
  • Melu karo panganiaya domestik lan panyedhiya seksual kanggo koordinasi pangiriman layanan lan ngenali / ngatasi masalah sing duweni pengaruh marang para korban
  • Wawancara lan nyedhiyakake layanan kanggo pelamar ing situs ing lokasi adhedhasar komunitas
  • Melu rapat komunitas kanggo luwih ngerti kabutuhan warga lokal
  • Nindakake pendidikan lan pelatihan hukum kanggo warga masyarakat
  • Nyedhiyani macem-macem layanan hukum kalebu riset hukum lan penyelidikan faktual, nasihat lan saran, layanan ringkes lan nyiapake dokumen, resolusi perselisihan lan perwakilan klien ing proses administratif lan peradilan
  • Ngembangake lan njaga hubungan jaringan karo asosiasi bar lokal lan karo pamrentah lokal, negara bagian, lan federal lan agensi komunitas sing nyedhiyakake populasi klien kita
  • Nyedhiyakake informasi sing akurat lan lengkap kanggo nglaporake hibah kanggo pendanaan dana kalebu layanan dokumentasi ing cathetan kasus kasebut
  • Rawuh pelatihan sing dibutuhake dening hibah
  • Melu aktif ing komite staf utawa pasukan tugas sing fokus ing layanan kanggo para korban
  • Pameran tingkat energi pribadi, organisasi, lan komitmen dhuwur kanggo posisi lan misi PSLS

Gaji lan Manfaat

Posisi Pengacara Staf minangka posisi full-time 37.5 jam saben minggu. PSLS nawakake gaji sing kompetitif karo organisasi sing padha. Skala gaji Pengacara Staff kita wiwit $ 60,577 saben taun kanggo calon sing entuk kualifikasi minimal, lan mundhak kanthi saben taun pengalaman sing relevan. PSLS komitmen kanggo nyedhiyakake paket tunjangan lengkap kanggo karyawan sing kalebu:

  • Asuransi kesehatan, kalebu kesempatan kanggo nduweni kredit kesehatan
  • Asuransi gigi
  • Asuransi wawasan
  • Rencana pensiun 403b kalebu kontribusi perusahaan
  • Program pelatihan lan pendidikan ekstensif
  • Jadwal fleksibel lan kerja jarak jauh sebagean kasedhiya
  • PTO sing diwiwiti 3 minggu / taun lan mundhak kanthi tambahan taun makarya ing PSLS
  • Mbayar cuti sakit
  • 6 minggu cuti wong tuwa mbayar sawise kerja sajrone setaun
  • 12 preian mbayar

Sarat

  • Calon sing saiki ngakoni praktik hukum ing Negara Bagian Illinois, utawa diakoni ing negara liya lan layak kanggo timbal balik ing Illinois luwih disenengi. Pertimbangan bakal diwenehake marang lulusan hukum sing bakal melu ujian bar sabanjure.
  • Pengalaman karo pembelaan lan negosiasi sing luwih disenengi.
  • Komitmen kanggo korban korban kekerasan rumah tangga, serangan seksual lan penyalahgunaan kulawarga
  • skills interpersonal kuwat
  • Komunikasi lisan / tulisan, ketrampilan riset, lan kompetensi komputer sing apik
  • Keahlian manajemen organisasi lan kasus
  • Kemampuan kanggo makarya kanthi efektif minangka anggota tim
  • Kandidat sing cocog bakal nuduhake pengalaman kanggo komunikasi kanthi efektif lan ngladeni para korban.
  • Calon sing duwe keahlian basa Spanyol luwih disenengi.
  • Lelungan moderat bisa uga dibutuhake; pelamar kudu duwe lisensi driver sing sah lan / utawa transportasi dipercaya.
  • Kita bakal menehi pilihan kanggo calon sing duwe pengalaman nyedhiyakake layanan kanggo wong sing duwe penghasilan murah

Rincian Aplikasi

Mangga nunjukake "Jaksa Staf Kankakee" ing baris subyek lan email layang sing nerangake minat lan pengalaman, resume, telung referensi, lan conto nulis singkat (ora luwih saka 10 kaca) menyang [email dilindhungi]  Resume ditampa nganti posisi diisi.

Prairie State Legal Services duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda lan kalebu lan bangga dadi pengusaha kesempatan sing padha. Kita merekrut, makaryakke, mbayar, lan ningkatake pelamar lan karyawan sing mumpuni tanpa preduli karo ras, kesukuan, warna, agama, jenis kelamin, identitas jender, ekspresi, utawa presentasi, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa liyane sing sah status dilindhungi.

Organisasi

Layanan Hukum Prairie State dudu organisasi laba ukum sipil sing ora golek bathi sing wis ngladeni ing sisih lor lan tengah ing Illinois luwih saka 40 taun, njaga 11 lokasi kantor, lan duwe staf luwih saka 200 karyawan kalebu staf pelatihan lan litigasi sing duwe pengalaman akeh. Wilayah layanan kabupaten 36 kalebu komunitas pedesaan, wilayah pinggiran kutha, lan kutha kutha ukuran menengah sing mbutuhake pengembangan strategi sing beda-beda lan kita ngajak para staf supaya bisa ngolah lan nggunakake pendekatan kreatif kanggo nggayuh lan ngladeni populasi klien. Karyawan PSLS entuk bathi saka keahlian lan koneksi komunitas staf kantor lokal lan sumber daya program sing kuat. Kita usaha kanggo nyedhiyakake macem-macem layanan sing responsif karo kabutuhane para klien lan mula nggawe sawetara proyek khusus lan njaga salah sawijining program pro bono sing paling produktif ing negara kasebut. PSLS duwe kontrol fiskal sing apik banget lan nduwe rating paling dhuwur saka Navigator amal lan Pandhuan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan lan operasi PSLS, bukak situs web ing www.pslegal.org.

Skills

dikirim ing

Agustus 5, 2022