Akses menyang Kehakiman - Jaksa Staf

,

Ing Prairie State Legal Services, kita ngupayakake nguatake individu kanthi nambah akses menyang pendhidhikan lan lapangan kerja lan kita nulungi para klien bisa nambah kualitas urip kanthi nambah akses menyang program penghasilan lan dhukungan liyane.

PSLS ngupaya Staff Jaksa full-time kanggo kantor kita ing Joliet. Ing project A2J, Staff Attorneys nyedhiyani layanan legal kanggo individu-income kurang ngupaya bantuan karo expungement lan sealing saka cathetan pidana, mulihake lisènsi driver, lan njabut alangan liyane kanggo Employment, pendidikan lan omah. Staf Pengacara uga bisa nyedhiyani layanan legal kanggo anggota kulawarga, kayata guardianships anak kang tuwane wis dipenjara.

Lowongan Kerja

Ing antarane tugas liyane kaya sing ditugasake, Pengacara Staff bakal:

  • Wawancara para pelamar kanggo layanan hukum lan netepke masalah ukum
  • Nyedhiyakake layanan hukum kalebu riset legal lan investigasi faktual, saran lan saran, layanan ringkes lan persiyapan dokumen, resolusi perselisihan, lan perwakilan klien ing pengadilan negara bagian lan federal lan sadurunge agensi administrasi ing macem-macem kasus, kalebu: restorasi / reinstatement driver lisensi; ngatasi masalah sing ana gandhengane karo cathetan pidana, kalebu expungement / sealing; ngatasi alangan sing digawe dening cathetan kredit, mbenerake ketidakakuratan, kalebu nyolong identitas, lan ngatasi priksaan calon majikan sing ora bener; masalah lisensi kredensial lan profesional lan masalah hukum liyane.
  • Tumindak menjangkau organisasi sing ngladeni mantan pelanggar, organisasi adhedhasar komunitas, lan kantor parole lan uji coba. Ngembangake lan nyedhiyakake pendhidhikan klien ing lokasi mitra komunitas.
  • Koordinasi klinik utawa puncak mini kanggo relief cathetan pidana ing Kankakee
  • Nyedhiyakake informasi sing akurat lan lengkap kanggo nglaporake hibah kanggo pendanaan dana kalebu layanan dokumentasi ing cathetan kasus kasebut
  • Pameran tingkat energi pribadi, organisasi, lan komitmen dhuwur kanggo posisi lan misi PSLS

Gaji lan Manfaat

Posisi Pengacara Staf minangka posisi full-time 37.5 jam saben minggu. PSLS nawakake gaji sing kompetitif karo organisasi sing padha. Skala gaji Pengacara Staff kita wiwit $ 50,000 saben taun kanggo calon sing entuk kualifikasi minimal, lan mundhak kanthi saben taun pengalaman sing relevan. PSLS komitmen kanggo nyedhiyakake paket tunjangan lengkap kanggo karyawan sing kalebu:

  • Asuransi kesehatan, kalebu kesempatan kanggo nduweni kredit kesehatan
  • Asuransi gigi
  • Asuransi wawasan
  • Rencana pensiun 403b kalebu kontribusi perusahaan
  • Program pelatihan lan pendidikan ekstensif
  • Jadwal fleksibel lan kerja jarak jauh sebagean
  • PTO sing diwiwiti 3 minggu / taun lan mundhak kanthi tambahan taun makarya ing PSLS
  • Mbayar cuti sakit
  • 6 minggu cuti wong tuwa mbayar sawise kerja sajrone setaun
  • 12 preian mbayar

 

Sarat

  • Calon sing saiki ngakoni praktik hukum ing Negara Bagian Illinois, utawa diakoni ing negara liya lan layak kanggo timbal balik ing Illinois luwih disenengi. Pertimbangan bakal diwenehake kanggo lulusan hukum sing bakal melu ujian bar Juli 2022.
  • Pengalaman ing advokasi sidhang lan negosiasi luwih disenengi
  • skills interpersonal kuwat
  • Komunikasi lisan / tulisan, ketrampilan riset, lan kompetensi komputer sing apik
  • Keahlian manajemen organisasi lan kasus
  • Kemampuan kanggo makarya kanthi efektif minangka anggota tim
  • Kemampuan basa Spanyol luwih disenengi, nanging ora dibutuhake
  • Sawetara lelungan dibutuhake; pelamar kudu duwe lisensi sing sah lan / utawa transportasi sing bisa dipercaya
  • Kita bakal menehi pilihan kanggo calon sing duwe pengalaman nyedhiyakake layanan kanggo wong sing duwe penghasilan murah

Rincian Aplikasi

Mangga nunjukake "A2J Staff Attorney-Joliet" ing baris subyek lan email layang sing nerangake minat lan pengalaman, resume, telung referensi, lan conto nulis singkat (ora luwih saka 10 kaca) menyang [email dilindhungi]

Resume ditampa nganti posisi diisi.  Prairie State Legal Services duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda lan kalebu lan bangga dadi pengusaha kesempatan sing padha. Kita merekrut, makaryakke, mbayar, lan ningkatake pelamar lan karyawan sing mumpuni tanpa preduli karo ras, kesukuan, warna, agama, jenis kelamin, identitas jender, ekspresi, utawa presentasi, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa liyane sing sah status dilindhungi.

Organisasi

Layanan Hukum Prairie State dudu organisasi laba ukum sipil sing ora golek bathi sing wis ngladeni ing sisih lor lan tengah ing Illinois luwih saka 40 taun, njaga 11 lokasi kantor, lan duwe staf luwih saka 200 karyawan kalebu staf pelatihan lan litigasi sing duwe pengalaman akeh. Wilayah layanan kabupaten 36 kalebu komunitas pedesaan, wilayah pinggiran kutha, lan kutha kutha ukuran menengah sing mbutuhake pengembangan strategi sing beda-beda lan kita ngajak para staf supaya bisa ngolah lan nggunakake pendekatan kreatif kanggo nggayuh lan ngladeni populasi klien. Karyawan PSLS entuk bathi saka keahlian lan koneksi komunitas staf kantor lokal lan sumber daya program sing kuat. Kita usaha kanggo nyedhiyakake macem-macem layanan sing responsif karo kabutuhane para klien lan mula nggawe sawetara proyek khusus lan njaga salah sawijining program pro bono sing paling produktif ing negara kasebut. PSLS duwe kontrol fiskal sing apik banget lan nduwe rating paling dhuwur saka Navigator amal lan Pandhuan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan lan operasi PSLS, bukak situs web ing www.pslegal.org.

Skills

dikirim ing

Juni 3, 2022