Sekretaris Hukum

,

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Sekretaris Hukum kanggo gabung karo tim kita ing kantor Galesburg. Sekretaris Legal ing PSLS nyedhiyakake macem-macem dhukungan hukum kanggo pengacara sing ngidini dheweke bisa ngladeni sawetara anggota komunitas sing paling rentan, kalebu individu sing berpendapatan rendah, wong tuwa, para veteran, lan wong sing ora duwe kabisan. We fokus layanan ing masalah legal sing impact kemampuan klien kita kanggo nyukupi kabutuhan dhasar manungsa, kalebu safety fisik, akses kanggo kesehatan, omah nyukupi, lan stabilitas financial. Prairie State minangka siji-sijine organisasi bantuan hukum ing mayoritas wilayah kita lan kita bangga nyedhiyakake layanan hukum sing berkualitas kanggo para klien kita nalika nyengkuyung lingkungan kerja sing menehi motivasi, kolaborasi, lan menehi hadiah, kanthi akeh kesempatan kanggo tuwuh profesional.

Lowongan Kerja

Sekretaris Hukum bakal melu tugas-tugas kantor ing lingkungan sing cepet kalebu, nanging ora winates kanggo:

  • Makarya karo pengacara PSLS kanggo mbantu klien ing macem-macem masalah hukum, kalebu ukum kulawarga, litigasi panganiaya rumah tangga, ukum administratif, tunjangan cacat Jaminan Sosial, tuan tanah / panyewa, lan prekara liyane.
  • Ndhukung para pengacara ing pekerjaan hukum kalebu ngewangi lan nyiyapake panjaluk rutin, bewara, subpoena, korespondensi, lan dokumen liyane sing padha; gawe jadwal tanggal pengadilan; e-filing; gawe jadwal janjian klien ing kasus mbukak; ngewangi panjaluk cathetan medis lan liyane; ngewangi pengacara karo organisasi file lan mriksa file sing ditutup; lan ngewangi filing.
  • Nulis informasi lan data klien menyang piranti lunak manajemen kasus
  • Nindakake macem-macem tugas kantor liyane kayata ngetik, nyalin, fax, lan ngirim email
  • Salam klien lan njawab telpon yen dibutuhake
  • Nindakake wawancara awal karo pelamar
  • Ngasilake laporan kasus sing dibutuhake
  • Ngewangi panjaluk cathetan medis lan liyane
  • Dadi sekretaris rekaman rapat rapat tugas minggon ing kantor
  • Mbantu kanthi rutin ngubungi lan ngombe ing situs

Gaji lan Manfaat

Posisi Sekretaris Hukum minangka posisi full-time ing 37.5 jam saben minggu. PSLS nawakake gaji sing kompetitif karo organisasi sing padha. Skala gaji Sekretaris Hukum kita wiwit $ 15 saben jam kanggo calon sing entuk kualifikasi minimal, lan mundhak kanthi saben taun pengalaman sing relevan. PSLS setya nyedhiyakake paket tunjangan lengkap kanggo karyawan sing kalebu:

  • Asuransi kesehatan, kalebu kesempatan kanggo nduweni kredit kesehatan
  • Asuransi gigi
  • Asuransi wawasan
  • Rencana pensiun 403b kalebu kontribusi perusahaan
  • Program pelatihan lan pendidikan ekstensif
  • PTO sing diwiwiti udakara 3 minggu / taun lan mundhak kanthi tambahan taun makarya ing PSLS
  • Mbayar cuti sakit
  • 6 minggu cuti wong tuwa mbayar sawise kerja sajrone setaun
  • 12 preian mbayar

Sarat

Calon sing ideal bakal teratur, andal, lan motivasi dhiri. Pelamar kudu:

  • Diploma Sekolah Menengah Tinggi, GED, utawa setara lan uga setaun tambahan pendhidhikan sing relevan utawa pengalaman setaun ing bidang hukum
  • Kepentingan lan komitmen kanggo mbantu wong-wong sing duwe penghasilan murah kanggo ngrampungake masalah hukum
  • Ketrampilan komputer sing kuwat kalebu keahlian nggunakake Microsoft Word lan Excel
  • Komunikasi lisan / tulisan sing apik banget
  • Ketrampilan interpersonal sing kuat lan kemampuan kanggo kerja kanthi efektif dadi anggota tim
  • Kemampuan basa Spanyol luwih disenengi, nanging ora dibutuhake
  • Kita bakal menehi pilihan kanggo calon sing duwe pengalaman nyedhiyakake layanan kanggo wong sing duwe penghasilan murah

Rincian Aplikasi

Mangga nunjukake "Sekretaris Hukum Galesburg" ing baris subyek lan email surat sing nerangake minat lan pengalaman, resume, lan telung referensi kanggo [email dilindhungi]  Resume ditampa nganti posisi diisi.

Prairie State Legal Services duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda lan kalebu lan bangga dadi pengusaha kesempatan sing padha. Kita merekrut, makaryakke, mbayar, lan ningkatake pelamar lan karyawan sing mumpuni tanpa preduli karo ras, kesukuan, warna, agama, jenis kelamin, identitas jender, ekspresi, utawa presentasi, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa liyane sing sah status dilindhungi.

Organisasi

Layanan Hukum Prairie State dudu organisasi laba ukum sipil sing ora golek bathi sing wis ngladeni ing sisih lor lan tengah ing Illinois luwih saka 40 taun, njaga 11 lokasi kantor, lan duwe staf luwih saka 200 karyawan kalebu staf pelatihan lan litigasi sing duwe pengalaman akeh. Wilayah layanan kabupaten 36 kalebu komunitas pedesaan, wilayah pinggiran kutha, lan kutha kutha ukuran menengah sing mbutuhake pengembangan strategi sing beda-beda lan kita ngajak para staf supaya bisa ngolah lan nggunakake pendekatan kreatif kanggo nggayuh lan ngladeni populasi klien. Karyawan PSLS entuk bathi saka keahlian lan koneksi komunitas staf kantor lokal lan sumber daya program sing kuat. Kita usaha kanggo nyedhiyakake macem-macem layanan sing responsif karo kabutuhane para klien lan mula nggawe sawetara proyek khusus lan njaga salah sawijining program pro bono sing paling produktif ing negara kasebut. PSLS duwe kontrol fiskal sing apik banget lan nduwe rating paling dhuwur saka Navigator amal lan Pandhuan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan lan operasi PSLS, bukak situs web ing www.pslegal.org.

Skills

dikirim ing

Juni 1, 2022