Prairie State Legal Services ora kanggo MediaWiki organisasi bantuan hukum sipil sing wis njabat lor lan tengah Illinois kanggo luwih saka 40 karo, njogo 11 lokasi kantor, lan wis Staff meh 200 karyawan. PSLS didhukung dening macem-macem klompok yayasan, perusahaan, individu, lan lembaga pemerintah sing nyedhiyakake dhasar sing stabil kanggo organisasi kita kanggo ngupayakake akses sing padha menyang keadilan kanggo komunitas sing paling rawan. Muga-muga dhukungan iki saya tambah akeh, lan mulane ngupaya nambah Akuntan Grants kapindho ing departemen keuangan. Akuntan Grants bakal nglaporake menyang Direktur Keuangan lan bakal mbantu ing aspek finansial pangembangan lan pelaporan hibah bebarengan karo dhukungan kanggo kabeh fungsi akuntansi.

Lowongan Kerja

Antarane tugas liyane sing ditugasake, Akuntan Hibah bakal:

  • Tanggung jawab kanggo nyetel lan ngleksanakake proses kanggo ngatur, nglacak, lan nglaporake wektu staf lan alokasi biaya menyang hibah lan kantor Prairie State
  • Ngenali syarat khusus hibah sing mbutuhake pengumpulan data, nelusuri, lan nglaporake
  • Makarya karo departemen hibah kanggo mangerteni lan nyathet fitur unik hibah sing mbutuhake laporan khusus
  • Berinteraksi karo pengacara ing kantor lapangan kanggo ngerti carane nyetel wektu rekaman / nglaporake kanggo tujuan hibah lan kantor
  • Makarya karo departemen hibah kanggo nemtokake anggaran lan nglaporake syarat hibah anyar lan sing wis ana
  • Analisis hibah kanggo mesthekake yen anggaran kasebut akurat kanggo karya sing bakal ditindakake
  • Siapke proyeksi ing periode wektu penting ing hibah khusus kanggo njamin kritéria / kewajiban hibah
  • Latih staf anyar babagan protokol laporan hibah sing ana gandhengane karo aspek finansial saka hibah
  • Makarya karo Direktur Keuangan, Manajer Fiskal, lan Akuntan Hibah liyane kanggo ngembangake proses sing luwih ramping kanggo nransfer data hibah finansial menyang piranti lunak akuntansi
  • Melu ing audit taunan yen perlu
  • Nyedhiyakake cadangan kanggo fungsi akuntansi liyane, kayata gaji, pengadaan, utang lan piutang, lan administrasi tunjangan.

Gaji lan Manfaat

Posisi Akuntan Grants minangka posisi full-time ing jam 37.5 saben minggu. PSLS nawakake gaji sing kompetitif karo organisasi sing padha. Skala gaji kanggo posisi iki diwiwiti $ 50,000 saben taun kanggo calon sing nduweni kualifikasi minimal, lan mundhak saben taun pengalaman sing relevan. PSLS setya nyedhiyakake paket tunjangan lengkap lan lengkap kanggo karyawan full-time sing kalebu:

  • Asuransi kesehatan, kalebu kesempatan kanggo nduweni kredit kesehatan
  • Asuransi gigi
  • Asuransi wawasan
  • Rencana pensiun 403b kalebu kontribusi perusahaan
  • Program pelatihan lan pendidikan ekstensif
  • PTO sing diwiwiti ing 3+ minggu/taun lan mundhak kanthi tambahan taun kerja ing PSLS
  • Mbayar cuti sakit
  • 6 minggu cuti wong tuwa mbayar sawise kerja sajrone setaun
  • 12 preian mbayar

Sarat

  • Gelar Sarjana Akuntansi kanthi pengalaman 2-3 taun sing relevan dibutuhake
  • Kompetensi komputer sing kuat iku penting, kalebu kemampuan kanggo nggunakake Akses lan Microsoft Office Suite, kalebu Excel
  • Familiarity karo piranti lunak database lan rekaman trek sing wis kabukten nggawe lan ngowahi piranti lunak kanggo ngasilake asil
  • Katrampilan analitis sing apik lan pangerten babagan prinsip akuntansi
  • Nduduhake kemampuan kanggo njaga tingkat organisasi sing dhuwur, manajemen wektu, lan ngrampungake tenggat wektu kanthi konsisten
  • Komunikasi lisan / tulis sing kuwat
  • Kemampuan interpersonal sing kuat kanggo bisa digunakake kanthi efektif minangka anggota tim
  • Pengalaman nggarap hibah negara lan federal lan kontrol finansial sing ana gandhengane karo hibah kasebut luwih disenengi
  • Sawetara lelungan perlu; lisensi nyopir sing bener lan / utawa transportasi sing dipercaya dibutuhake
  • Kita bakal menehi pilihan kanggo calon sing duwe pengalaman nyedhiyakake layanan kanggo wong sing duwe penghasilan murah

Rincian Aplikasi

Mangga nunjukake "Grants Accountant" ing baris subyek lan email layang sing nerangake kapentingan lan pengalaman, resume, lan telung referensi, kanggo [email dilindhungi]  Resume ditampa nganti posisi diisi.

Prairie State Legal Services duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda lan kalebu lan bangga dadi pengusaha kesempatan sing padha. Kita merekrut, makaryakke, mbayar, lan ningkatake pelamar lan karyawan sing mumpuni tanpa preduli karo ras, kesukuan, warna, agama, jenis kelamin, identitas jender, ekspresi, utawa presentasi, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa liyane sing sah status dilindhungi.

Skills

dikirim ing

Juni 13, 2022