Paralegal - Hak Sepuh

,

Prairie State Legal Services minangka organisasi bantuan hukum nirlaba sing nyedhiyakake layanan bantuan hukum sipil kanggo wong miskin, wong tuwa, lan wong cacat. Prairie State nduwe 11 kantor sing nglayani 36 kabupaten ing Illinois sisih lor lan tengah. Prairie State fokus layanan ing masalah legal sing impact kemampuan klien kita kanggo nyukupi kabutuhan dhasar manungsa, kalebu safety fisik, akses kanggo kesehatan, omah nyukupi, lan kabutuhan padha. Iki minangka siji-sijine organisasi bantuan hukum ing mayoritas wilayah layanan. Saben taun, PSLS nangani luwih saka 22,000 aplikasi kanggo bantuan hukum lan nglayani luwih saka 16,000 klien. Kita bangga bisa ngembangake lingkungan kerja sing menehi motivasi, kolaborasi, lan nyenengake, kanthi akeh kesempatan kanggo tuwuh profesional. Informasi liyane kasedhiya ing situs web kita ing www.pslegal.org

Ing proyek iki, PSLS nyedhiyakake pitulungan hukum lengkap kanggo wong tuwa sing rentan, kalebu sing mbutuhake perawatan jangka panjang liwat panti jompo, urip sing ndhukung, omah sing dibantu utawa perawatan ing omah lan sing dadi korban penyalahgunaan wong tuwa. Paralegal bakal adhedhasar ing kantor kita ing Chicago Kulon, lan bakal nggarap pengacara staf sing berpengalaman ing pirang-pirang kantor PSLS ing saindhenging wilayah kabupaten krah.

Lowongan Kerja

Antarane tugas liyane kaya sing diwenehake, Paralegal bakal:

  • Wawancara pelamar kanggo layanan hukum lan netepake masalah hukum, kanthi fokus kanggo nulungi wong tuwa sing duwe masalah sing ana gandhengane karo pitulungan medis perawatan jangka panjang
  • Nglumpukake lan ngembangake dokumentasi finansial lan bukti liyane kanggo ndhukung aplikasi perawatan jangka panjang Medicaid lan masalah sing gegandhengan
  • Ing pengawasan pengacara sing dilisensi, nyedhiyakake layanan kalebu riset hukum, penyelidikan faktual, lan nyiapake dokumen
  • Gawe alat kanggo nggayuh tujuan PSLS kanggo ngladeni wong tuwa ing kasus perawatan jangka panjang, kalebu dokumen kanggo nuntun praktik paling apik kanggo staf PSLS lan anggota kulawarga klien, lan materi pendhidhikan liyane kanggo wong tuwa lan anggota kulawarga.
  • Melu karo ombudsmen panti jompo lan pemerintah lokal, negara bagian, lan federal lan lembaga komunitas sing nglayani wong tuwa kanggo koordinasi pangiriman layanan
  • Lelungan menyang kantor PSLS liyane lan fasilitas perawatan jangka panjang dibutuhake.
  • Nyedhiyakake informasi sing akurat lan lengkap kanggo nglaporake hibah kanggo pendanaan dana kalebu layanan dokumentasi ing cathetan kasus kasebut
  • Pameran tingkat energi pribadi, organisasi, lan komitmen dhuwur kanggo posisi lan misi PSLS

Gaji lan Manfaat

Posisi Paralegal minangka posisi full-time 37.5 jam saben minggu. PSLS nawakake gaji sing kompetitif karo organisasi sing padha. Skala gaji Paralegal kita wiwit $ 35,000 saben taun kanggo calon sing entuk kualifikasi minimal, lan mundhak kanthi saben taun pengalaman sing relevan. PSLS setya nyedhiyakake paket tunjangan lengkap kanggo karyawan sing kalebu:

  • Asuransi kesehatan, kalebu kesempatan kanggo nduweni kredit kesehatan
  • Asuransi gigi
  • Asuransi wawasan
  • Rencana pensiun 403b kalebu kontribusi perusahaan
  • Program pelatihan lan pendidikan ekstensif
  • PTO sing diwiwiti 3 minggu / taun lan mundhak kanthi tambahan taun makarya ing PSLS
  • Mbayar cuti sakit
  • 6 minggu cuti wong tuwa mbayar sawise kerja sajrone setaun
  • 12 preian mbayar

Sarat

  • Gelar asosiasi 2 taun, gelar sarjana 4 taun, lan / utawa sertifikat paralegal
  • Manajemen wektu sing apik, organisasi, komunikasi lisan / tulisan, lan katrampilan riset
  • skills interpersonal kuwat
  • Mahir nganggo komputer lan alat online
  • Pengalaman hukum sadurunge luwih disenengi
  • Lelungan lokal perlu; lisensi driver bener lan / utawa transportasi dipercaya dibutuhake
  • Kita bakal menehi pilihan kanggo calon sing duwe pengalaman nggarap wong tuwa lan/utawa nggarap institusi finansial

Rincian Aplikasi

Mangga nunjukake "Hak Sepuh Paralegal-West Suburban" ing baris subyek lan email layang sing nerangake minat lan pengalaman, resume lan telung referensi kanggo [email dilindhungi]

Resume ditampa nganti posisi diisi.

Prairie State Legal Services duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda lan kalebu lan bangga dadi pengusaha kesempatan sing padha. Kita merekrut, makaryakke, mbayar, lan ningkatake pelamar lan karyawan sing mumpuni tanpa preduli karo ras, kesukuan, warna, agama, jenis kelamin, identitas jender, ekspresi, utawa presentasi, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa liyane sing sah status dilindhungi.

Organisasi

Layanan Hukum Prairie State dudu organisasi laba ukum sipil sing ora golek bathi sing wis ngladeni ing sisih lor lan tengah ing Illinois luwih saka 40 taun, njaga 11 lokasi kantor, lan duwe staf luwih saka 200 karyawan kalebu staf pelatihan lan litigasi sing duwe pengalaman akeh. Wilayah layanan kabupaten 36 kalebu komunitas pedesaan, wilayah pinggiran kutha, lan kutha kutha ukuran menengah sing mbutuhake pengembangan strategi sing beda-beda lan kita ngajak para staf supaya bisa ngolah lan nggunakake pendekatan kreatif kanggo nggayuh lan ngladeni populasi klien. Karyawan PSLS entuk bathi saka keahlian lan koneksi komunitas staf kantor lokal lan sumber daya program sing kuat. Kita usaha kanggo nyedhiyakake macem-macem layanan sing responsif karo kabutuhane para klien lan mula nggawe sawetara proyek khusus lan njaga salah sawijining program pro bono sing paling produktif ing negara kasebut. PSLS duwe kontrol fiskal sing apik banget lan nduwe rating paling dhuwur saka Navigator amal lan Pandhuan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan lan operasi PSLS, bukak situs web ing www.pslegal.org.

Skills

dikirim ing

Januari 31, 2022