Saben dina, wong-wong ing saindenging Illinois ditolak hak dhasar sing dijaluk miturut ukum kasebut amarga ora entuk pengacara. Kita dadi misi kanggo ngowahi.

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Staff Attorney kanggo gabung karo tim kita ing kantor Chicago Barat. Pengacara staf ing PSLS nyedhiyakake macem-macem layanan hukum kanggo sawetara anggota komunitas sing paling rentan, kalebu individu sing berpendapatan rendah, wong tuwa, para veteran, lan wong sing ora duwe kabisan. Kita fokus layanan ing masalah legal sing impact kemampuan klien kita kanggo nyukupi kabutuhan dhasar manungsa, kalebu safety fisik, akses kanggo kesehatan, omah nyukupi, lan stabilitas financial. Prairie State minangka siji-sijine organisasi bantuan hukum ing mayoritas wilayah kita lan kita bangga nyedhiyakake layanan hukum sing berkualitas kanggo para klien nalika nyengkuyung lingkungan kerja sing menehi motivasi, kolaborasi, lan menehi hadiah, kanthi akeh kesempatan kanggo tuwuh profesional.

Job Description

Ing antarane tugas liyane kaya sing ditugasake, Pengacara Staff bakal:

  • Nyedhiyakake layanan hukum kanggo wong-wong sing duwe penghasilan murah sing kalebu macem-macem masalah hukum, kalebu omah, kulawarga, tunjangan umum, konsumen, kesehatan, pendhidhikan, lan wilayah liyane
  • Wawancara para pelamar kanggo layanan hukum lan netepke masalah ukum kanthi fokus marang masalah sing duwe pengaruh langsung marang kabutuhan dhasar manungsa
  • Nyedhiyakake layanan hukum kalebu riset legal lan investigasi faktual, saran lan saran, layanan ringkes lan persiyapan dokumen, resolusi perselisihan, lan perwakilan klien ing proses administratif lan yudisial
  • Ngembangake lan njaga hubungan jaringan karo asosiasi bar lokal lan karo pamrentah lokal, negara bagian, lan federal lan agensi komunitas sing nyedhiyakake populasi klien kita
  • Nindakake acara menjangkau karo komunitas klien, kalebu pendhidhikan klien lan acara asupan ing lokasi mitra komunitas
  • Nyedhiyakake informasi sing akurat lan lengkap kanggo nglaporake hibah kanggo pendanaan dana kalebu layanan dokumentasi ing cathetan kasus kasebut
  • Melu aktif ing pasukan tugas internal sing ana gandhengane karo siji utawa luwih bidang sing kita lakoni
  • Pameran tingkat energi pribadi, organisasi, lan komitmen dhuwur kanggo posisi lan misi PSLS

Gaji lan Manfaat

Posisi Staff Attorney minangka posisi full-time ing jam 37.5 saben minggu. PSLS nawakake gaji sing kompetitif karo organisasi sing padha. Skala gaji Staff Attorney kita wiwit $60,577 saben taun kanggo pengacara sing mentas dilisensi, lan mundhak saben taun pengalaman sing cocog. PSLS setya nyedhiyakake paket tunjangan lengkap lan lengkap kanggo karyawan full-time sing kalebu:

  • Asuransi kesehatan, kalebu kesempatan kanggo nduweni kredit kesehatan
  • Asuransi gigi
  • Asuransi wawasan
  • Rencana Pensiun 403b kalebu kontribusi perusahaan
  • Program pelatihan lan pendidikan ekstensif
  • Jadwal fleksibel lan kerja jarak jauh sebagean kasedhiya
  • PTO sing diwiwiti 3 minggu / taun lan mundhak kanthi tambahan taun makarya ing PSLS
  • Mbayar cuti sakit
  • 6 minggu cuti wong tuwa mbayar sawise kerja sajrone setaun
  • 12 Preinan mbayar

Sarat

  • Calon sing saiki ngakoni praktik hukum ing Negara Bagian Illinois, utawa diakoni ing negara liya lan layak kanggo timbal balik ing Illinois luwih disenengi. Pertimbangan bakal diwenehake marang lulusan hukum sing bakal melu ujian bar sabanjure.
  • Pengalaman ing advokasi sidhang lan negosiasi luwih disenengi
  • skills interpersonal kuwat
  • Komunikasi lisan / tulisan, ketrampilan riset, lan kompetensi komputer sing apik
  • Keahlian manajemen organisasi lan kasus
  • Kemampuan kanggo makarya kanthi efektif minangka anggota tim
  • Kemampuan basa Spanyol luwih disenengi, nanging ora dibutuhake
  • Sawetara lelungan dibutuhake; pelamar kudu duwe lisensi sing sah lan / utawa transportasi sing bisa dipercaya
  • Kita bakal menehi pilihan kanggo calon sing duwe pengalaman nyedhiyakake layanan kanggo wong sing duwe penghasilan murah

 

Rincian Aplikasi

Mangga nunjukake "Jaksa Staf Suburban Kulon" ing baris subyek lan email layang sing nerangake minat lan pengalaman, resume, telung referensi, lan conto nulis singkat (ora luwih saka 10 kaca) menyang [email dilindhungi] Resume ditampa nganti posisi diisi.

Prairie State Legal Services duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda lan kalebu lan bangga dadi pengusaha kesempatan sing padha. Kita merekrut, makaryakke, mbayar, lan ningkatake pelamar lan karyawan sing mumpuni tanpa preduli karo ras, kesukuan, warna, agama, jenis kelamin, identitas jender, ekspresi, utawa presentasi, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa liyane sing sah status dilindhungi.

Organisasi

Prairie State Legal Services ora kanggo MediaWiki organisasi bantuan legal sipil sing wis njabat lor lan tengah Illinois kanggo luwih saka 40 karo, njogo 11 lokasi kantor, lan wis Staff meh 200 karyawan kalebu latihan lan litigasi Staff karo pengalaman ekstensif. Wewengkon layanan kabupaten 36 kita kalebu komunitas deso, wilayah pinggiran kutha, lan kutha kutha ukuran tengah sing mbutuhake pangembangan macem-macem strategi lan kita nyengkuyung staf supaya bisa ngolah lan nggunakake pendekatan kreatif kanggo nggayuh lan nglayani populasi klien. Karyawan PSLS entuk manfaat saka keahlian lan koneksi komunitas saka staf kantor lokal bebarengan karo sumber daya program sing kuat. Kita usaha kanggo nyedhiyani Uploaded layanan responsif kanggo kabutuhan klien kita lan mulane wis ngembangaken sawetara proyèk khusus lan njaga salah siji saka program pro bono paling produktif ing negara. PSLS nduweni kontrol fiskal sing apik banget lan nduweni rating paling dhuwur saka Charity Navigator lan Guidestar. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan lan operasi PSLS, bukak situs web kita ing www.pslegal.org.

Skills

dikirim ing

Juli 29, 2022