Jaksa Staff Stabilitas Omah

,

Prairie State Legal Services, Inc. minangka bagean saka gerakan statewide kanggo nyegah mundhake wong ora duwe omah amarga pandemi lan ngupaya nambah pengacara full-time anyar kanggo nggedhekake layanan hukum kanggo penyewa sing berpendapatan rendah minangka bagean saka upaya sing durung tau ana sadurunge. . Pengacara sing disewakake kanggo proyek iki bakal dadi bagean saka gugus tugas internal luwih saka 20 pengacara sing ngatasi masalah omah sewa ing wilayah layanan kabupaten 36 PSLS.

Ing program iki, staf PSLS nyiapake lan nyebarake sumber informasi legal kanggo penyewa, nganakake presentasi virtual kanggo ngandhani warga lan panyedhiya layanan sosial babagan undang-undang babagan pengusiran lan perlindungan khusus sing ditindakake saka moratorium Negara lan Federal, nggarap pengadilan lokal kanggo netepake koordinasi. respon eviction ing akeh komunitas kalebu layanan adhedhasar pengadilan, Reviewing lan nanggapi aturan ngajokaken Illinois Supreme Court related kanggo evictions, lan melu ing pertahanan kanggo serangan legal ing legality saka moratoria eviction. Proyek Stabilitas Perumahan wiwitane bakal fokus khusus ing masalah omah sewa nanging bisa uga dadi masalah kepemilikan omah ing mangsa ngarep amarga penyitaan samesthine bakal mundhak ing 2022.

Lowongan Kerja

Ing antarane tugas liyane kaya sing ditugasake, Pengacara Staf ing proyek iki bakal:

  • Nyedhiyakake macem-macem layanan hukum, kalebu riset legal lan investigasi faktual, saran lan saran, layanan ringkes lan persiyapan dokumen, resolusi perselisihan, lan perwakilan klien ing proses administratif lan yudisial
  • Wawancara lan nyedhiyakake layanan kanggo para pelamar ing situs ing situs pengadilan, lokasi menjangkau lan kantor
  • Ngembangake lan njaga hubungan jaringan karo agensi komunitas sing nyedhiyakake populasi klien ing komunitas sing ditarget lan karo pemangku kepentingan lokal liyane
  • Ngewangi ngembangake informasi lan pelatihan hukum komunitas
  • Nyedhiyakake informasi sing akurat lan lengkap kanggo nglaporake dana menyang pendanai kalebu layanan dokumentasi ing cathetan kasus klien
  • Pameran tingkat energi pribadi, organisasi, lan komitmen dhuwur kanggo posisi lan misi PSLS

Gaji lan Manfaat

Posisi Pengacara Staf Proyek Stabilitas Perumahan minangka posisi full-time ing jam 37.5 saben minggu. PSLS nawakake gaji sing kompetitif karo organisasi sing padha. Skala gaji Staff Attorney kita wiwit $60,577 saben taun kanggo pengacara sing mentas dilisensi lan mundhak saben taun pengalaman sing cocog. PSLS setya nyedhiyakake paket tunjangan lengkap lan lengkap kanggo karyawan full-time sing kalebu:

  • Asuransi kesehatan, kalebu kesempatan kanggo nduweni kredit kesehatan
  • Asuransi gigi
  • Asuransi wawasan
  • Rencana Pensiun 403b kalebu kontribusi perusahaan
  • Program pelatihan lan pendidikan ekstensif
  • PTO sing diwiwiti 3 minggu / taun lan mundhak kanthi tambahan taun makarya ing PSLS
  • Mbayar cuti sakit
  • 6 minggu cuti wong tuwa mbayar sawise kerja sajrone setaun
  • 12 Preinan mbayar
  • Jadwal fleksibel lan kerja jarak jauh sebagean

Sarat

  • Calon saiki ngakoni praktik hukum ing Negara Bagian Illinois, utawa diakoni ing negara liya lan layak kanggo timbal balik ing Illinois luwih disenengi. Pertimbangan bakal diwenehake marang lulusan hukum sing bakal melu ujian bar sabanjure.
  • Pengalaman karo advokasi sidhang lan negosiasi luwih disenengi
  • Komunikasi lisan / tulisan, ketrampilan riset, lan kompetensi komputer sing apik
  • Keahlian manajemen organisasi lan kasus
  • skills interpersonal kuwat
  • Kemampuan kanggo makarya kanthi efektif minangka anggota tim
  • Ndhukung komitmen lan semangat kanggo ngladeni populasi sing kurang mampu, pengetahuan babagan hukum kemiskinan, lan pengalaman nyedhiyakake layanan kanggo wong-wong sing duwe penghasilan murah
  • Sawetara lelungan perlu; lisensi nyopir sing bener lan / utawa transportasi sing dipercaya dibutuhake

Rincian Aplikasi

Mangga nunjukake "Jaksa Staf Stabilitas Perumahan Woodstock" ing baris subyek lan email layang sing nerangake minat lan pengalaman, resume, telung referensi, lan conto nulis singkat (ora luwih saka 10 kaca) menyang [email dilindhungi].  Resume ditampa nganti posisi diisi.

Prairie State Legal Services duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda lan kalebu lan bangga dadi pengusaha kesempatan sing padha. Kita merekrut, makaryakke, mbayar, lan ningkatake pelamar lan karyawan sing mumpuni tanpa preduli karo ras, kesukuan, warna, agama, jenis kelamin, identitas jender, ekspresi, utawa presentasi, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa liyane sing sah status dilindhungi.

Organisasi

Layanan Hukum Negara Prairie minangka organisasi bantuan hukum sipil sing ora duwe bathi sing wis njabat ing sisih lor lan tengah Illinois luwih saka 40 taun. Kita duwe staf meh 200 wong kalebu staf pelatihan lan pengadilan kanthi pengalaman ekstensif. Staf Proyek Stabilitas Perumahan COVID bakal dadi bagean saka kantor lokal lan bakal entuk manfaat saka keahlian lan koneksi komunitas staf lokal bebarengan karo sumber daya program. PSLS nyengkuyung staf supaya nggunakake kreatifitase kanggo ngembangake strategi kanggo nggayuh populasi klien lan nggarap agensi komunitas liyane. Kita usaha kanggo nyedhiyani Uploaded layanan responsif kanggo kabutuhan klien kita. Informasi liyane kasedhiya ing situs web kita ing www.pslegal.org.

Skills

dikirim ing

Juli 29, 2022