Sepuh Kehakiman Staff Jaksa

,

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Jaksa Staf Kehakiman Sepuh kanggo gabung karo tim kita ing Kantor Joliet. Ing proyek iki, PSLS nyedhiyakake pitulungan hukum lengkap kanggo wong tuwa sing rentan, kalebu sing mbutuhake perawatan jangka panjang liwat panti jompo, urip sing ndhukung, omah sing dibantu utawa perawatan ing omah lan sing dadi korban penyalahgunaan wong tuwa. Pengacara staf ing PSLS nyedhiyakake macem-macem layanan hukum kanggo sawetara anggota komunitas sing paling rentan, kalebu individu sing berpendapatan rendah, wong tuwa, veteran, lan wong cacat. We fokus layanan ing masalah legal sing impact kemampuan klien kita kanggo nyukupi kabutuhan dhasar manungsa, kalebu safety fisik, akses kanggo kesehatan, omah nyukupi, lan stabilitas financial. Prairie State minangka siji-sijine organisasi bantuan hukum ing mayoritas wilayah kita lan kita bangga nyedhiyakake layanan hukum sing berkualitas kanggo para klien kita nalika nyengkuyung lingkungan kerja sing menehi motivasi, kolaborasi, lan menehi hadiah, kanthi akeh kesempatan kanggo tuwuh profesional.

Job Description

Ing antarane tugas liyane kaya sing ditugasake, Pengacara Staff bakal:

  • Nyedhiyakake layanan hukum langsung sing dipusatake dening korban - skrining legal, saran, layanan ringkes, perwakilan langsung – kanggo korban pidana sing luwih tuwa ing komunitas pedesaan kanggo ngatasi masalah hukum sipil sing muncul saka korban
  • Wawancara para pelamar kanggo layanan hukum lan netepke masalah ukum kanthi fokus marang masalah sing duwe pengaruh langsung marang kabutuhan dhasar manungsa
  • Nyedhiyakake layanan hukum kalebu riset legal lan investigasi faktual, saran lan saran, layanan ringkes lan persiyapan dokumen, resolusi perselisihan, lan perwakilan klien ing proses administratif lan yudisial
  • Ngembangake lan njaga hubungan jaringan karo asosiasi bar lokal lan karo pamrentah lokal, negara bagian, lan federal lan agensi komunitas sing ngladeni wong diwasa
  • Nyumbang kanthi aktif lan melu kegiatan kohort Program Keadilan Tua (pertukaran sumber; webinar wajib lan telpon konferensi; lan pelatihan kalebu Pelatihan Pangembangan Kepemimpinan Karya Kehakiman sing padha.
  • Strategi, ngrancang lan nindakake pelatihan lan menjangkau planggaran tuwa kanggo profesional sing sah lan sekutu
  • Nglindhungi lan ngetrapake hak korban atas jenenge klien
  • Nindakake acara menjangkau karo komunitas klien, kalebu pendhidhikan klien lan acara asupan ing lokasi mitra komunitas
  • Nyedhiyakake informasi sing akurat lan lengkap kanggo nglaporake hibah kanggo pendanaan dana kalebu layanan dokumentasi ing cathetan kasus kasebut
  • Melu aktif ing pasukan tugas internal sing ana gandhengane karo siji utawa luwih bidang sing kita lakoni
  • Pameran tingkat energi pribadi, organisasi, lan komitmen dhuwur kanggo posisi lan misi PSLS

Gaji lan Manfaat

Posisi Pengacara Staf minangka posisi full-time 37.5 jam saben minggu. PSLS nawakake gaji sing kompetitif karo organisasi sing padha. Skala gaji Pengacara Staff kita wiwit $ 50,000 saben taun kanggo calon sing entuk kualifikasi minimal, lan mundhak kanthi saben taun pengalaman sing relevan. PSLS komitmen kanggo nyedhiyakake paket tunjangan lengkap kanggo karyawan sing kalebu:

  • Asuransi kesehatan, kalebu kesempatan kanggo nduweni kredit kesehatan
  • Asuransi gigi
  • Asuransi wawasan
  • Rencana Pensiun 403b kalebu kontribusi perusahaan
  • Program pelatihan lan pendidikan ekstensif
  • Jadwal fleksibel lan kerja jarak jauh sebagean kasedhiya
  • PTO sing diwiwiti 3 minggu / taun lan mundhak kanthi tambahan taun makarya ing PSLS
  • Mbayar cuti sakit
  • 6 minggu cuti wong tuwa mbayar sawise kerja sajrone setaun
  • 12 Preinan mbayar

Sarat

  • Calon sing saiki ngakoni praktik hukum ing Negara Bagian Illinois, utawa diakoni ing negara liya lan layak kanggo timbal balik ing Illinois luwih disenengi. Pertimbangan bakal diwenehake kanggo lulusan hukum sing wis njupuk Februari 2022, utawa bakal lungguh ing Juli 2022, ujian bar.
  • Pengalaman ing advokasi sidhang lan negosiasi luwih disenengi
  • skills interpersonal kuwat
  • Komunikasi lisan / tulisan, ketrampilan riset, lan kompetensi komputer sing apik
  • Keahlian manajemen organisasi lan kasus
  • Kemampuan kanggo makarya kanthi efektif minangka anggota tim
  • Kemampuan basa Spanyol luwih disenengi, nanging ora dibutuhake
  • Sawetara lelungan dibutuhake; pelamar kudu duwe lisensi sing sah lan / utawa transportasi sing bisa dipercaya
  • Kita bakal menehi pilihan kanggo calon sing duwe pengalaman nyedhiyakake layanan kanggo wong sing duwe penghasilan murah

Rincian Aplikasi

Mangga nunjukake "Joliet Elder Justice Staff Attorney" ing baris subyek lan email layang sing nerangake minat lan pengalaman, resume, telung referensi, lan conto nulis singkat (ora luwih saka 10 kaca) menyang [email dilindhungi]

Resume ditampa nganti posisi diisi.

Prairie State Legal Services duwe komitmen kanggo nggawe lingkungan kerja sing beda-beda lan kalebu lan bangga dadi pengusaha kesempatan sing padha. Kita merekrut, makaryakke, mbayar, lan ningkatake pelamar lan karyawan sing mumpuni tanpa preduli karo ras, kesukuan, warna, agama, jenis kelamin, identitas gender, ekspresi, utawa presentasi, orientasi seksual, asal nasional, genetika, cacat, umur, utawa liyane sing sah status dilindhungi.

Organisasi

Prairie State Legal Services dudu organisasi laba ukum sipil sing ora golek bathi sing wis ngladeni ing sisih lor lan tengah ing Illinois luwih saka 40 taun, njaga 11 lokasi kantor, lan duwe staf luwih saka 175 karyawan kalebu staf pelatihan lan litigasi sing duwe pengalaman akeh. Wilayah layanan kabupaten 36 kalebu komunitas pedesaan, wilayah pinggiran kutha, lan kutha kutha ukuran menengah sing mbutuhake pengembangan strategi sing beda-beda lan kita ngajak para staf supaya bisa ngolah lan nggunakake pendekatan kreatif kanggo nggayuh lan ngladeni populasi klien. Karyawan PSLS entuk manfaat saka keahlian lan koneksi komunitas staf kantor lokal lan sumber daya program sing kuat. Kita usaha kanggo nyedhiyakake macem-macem layanan sing responsif karo kabutuhane para klien lan mula nggawe sawetara proyek khusus lan njaga salah sawijining program pro bono sing paling produktif ing negara kasebut. PSLS duwe kontrol fiskal sing apik banget lan nduwe rating paling dhuwur saka Navigator amal lan Pandhuan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan layanan lan operasi PSLS, bukak situs web ing www.pslegal.org.

Skills

dikirim ing

Oktober 12, 2021