Staf Pengacara-Kekerasan Rumah Tangga lan Program Ketimpangan Ras

Staf Pengacara-Kekerasan Rumah Tangga lan Program Ketimpangan Ras

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Staff Jaksa kanggo gabung karo tim kita ing kantor Kankakee. Posisi iki bakal fokus ing layanan kekerasan domestik (VOCA) lan ketimpangan rasial (Keadilan, Kesetaraan lan Kesempatan). Ing Program VOCA: PSLS nyedhiyakake...
Akses menyang Jaksa Staf Kehakiman & Perumahan

Akses menyang Jaksa Staf Kehakiman & Perumahan

Ing Prairie State Legal Services, Inc., kita kerja kanggo nguatake individu kanthi nambah akses menyang pendhidhikan lan lapangan kerja lan mbantu para klien nambah kualitas urip kanthi nambah akses menyang penghasilan lan program dhukungan liyane. Staf Pengacara nyedhiyakake legal ...
Staf Pengacara

Staf Pengacara

Saben dina, wong-wong ing saindenging Illinois ditolak hak-hak dhasar sing dijaluk miturut ukum kasebut amarga ora entuk pengacara. Kita dadi misi kanggo ngowahi. Prairie State Legal Services, Inc. njaluk Pengacara Staff kanggo gabung karo tim ...
Jaksa Staff Stabilitas Omah

Jaksa Staff Stabilitas Omah

Prairie State Legal Services, Inc. minangka bagean saka gerakan statewide kanggo nyegah mundhake wong ora duwe omah amarga pandemi lan ngupaya nambah pengacara full-time anyar kanggo nggedhekake layanan hukum kanggo penyewa sing berpendapatan rendah minangka bagean saka upaya sing durung tau ana sadurunge. ....
Advokat Komunitas - Program Keadilan, Kesetaraan lan Kesempatan

Advokat Komunitas - Program Keadilan, Kesetaraan lan Kesempatan

Prairie State Legal Services, Inc. ngluncurake program inovatif sing anyar kanggo ngatasi ketimpangan ing tetanggan kanthi penghasilan kurang kanthi target pengacara masarakat, nyengkuyung warga masarakat kerja dadi penasihat ing jejere staf kita, lan menehi informasi hukum ...