Pengacara Staff - Layanan Korban Kekerasan Domestik

Pengacara Staff - Layanan Korban Kekerasan Domestik

Ing proyek iki, PSLS nyedhiyakake pitulung legal kanthi lengkap kanggo korban kekerasan rumah tangga lan serangan seksual, kanthi fokus ing prekara-prekara sing muncul minangka asil langsung saka korbane klien. Layanan kalebu njaluk perintah proteksi / nahan lan liyane ...
Pengacara Staff - Layanan Korban Kekerasan Domestik

Jaksa Staff Stabilitas Omah

Saben dina, wong ing Illinois ditolak hak-hak dhasar sing diwenehake miturut ukum mung amarga ora bisa mbayar pengacara. Iku misi kita kanggo ngganti. Proyek Stabilitas Perumahan wiwitane bakal fokus khusus ing masalah omah sewa ...
Direktur Operasi Legal

Direktur Operasi Legal

Saben dina, wong ing Illinois ditolak hak-hak dhasar sing diwenehake miturut ukum mung amarga ora bisa mbayar pengacara. Iku misi kita kanggo ngganti. Layanan Hukum Negara Prairie nggoleki pimpinan sing berpengalaman lan didorong misi kanggo ngisi ...
Paralegal - Hak Sepuh

Paralegal - Hak Sepuh

Layanan Hukum Negara Prairie fokus ing layanan babagan masalah hukum sing mengaruhi kemampuan klien kita kanggo nyukupi kabutuhan dhasar manungsa, kalebu safety fisik, akses menyang perawatan kesehatan, omah sing nyukupi, lan kabutuhan sing padha. PSLS nduwe 11 kantor sing nglayani 36 kabupaten...
Direktur Operasi Legal

Pengacara Konseling Telpon

Layanan Ukum Negara Prairie minangka organisasi pitulung hukum sing ora golek bathi sing nyedhiyakake layanan bantuan hukum sipil kanggo wong mlarat, wong tuwa, lan penyandang cacat. Prairie State duwe 11 kantor sing ngladeni 36 kabupaten ing saindenging Illinois sisih lor lan tengah. Prairie State ...