Spesialis Pemberian Taunan

Spesialis Pemberian Taunan

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Spesialis Pemberian Tahunan kanggo gabung karo Tim Pengembangan. Wis luwih saka 40 taun, kita wis nyedhiyakake layanan hukum sipil kanggo wong miskin, wong tuwa, lan wong cacat. Layanan Hukum Negara Prairie minangka 501(c)(3) karo...
Pengacara Staff - Akses menyang Proyek Kehakiman

Pengacara Staff - Akses menyang Proyek Kehakiman

Ing Layanan Hukum Negara Prairie, kita kerja kanggo nguatake individu kanthi nambah akses menyang pendhidhikan lan lapangan kerja lan mbantu para klien nambah kualitas urip kanthi nambah akses menyang penghasilan lan program dhukungan liyane. Ing proyek A2J, Staff Attorneys...
Sekretaris Hukum

Sekretaris Hukum

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Sekretaris Hukum kanggo gabung karo tim kita ing kantor Peoria. Sekretaris Legal ing PSLS nyedhiyakake macem-macem dhukungan hukum kanggo pengacara sing ngidini dheweke ngladeni sawetara anggota komunitas sing paling rawan, ...
Staf Pengacara-Kekerasan Rumah Tangga lan Program Ketimpangan Ras

Staf Pengacara-Kekerasan Rumah Tangga lan Program Ketimpangan Ras

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Staff Jaksa kanggo gabung karo tim kita ing kantor Kankakee. Posisi iki bakal fokus ing layanan kekerasan domestik (VOCA) lan ketimpangan rasial (Keadilan, Kesetaraan lan Kesempatan). Ing Program VOCA: PSLS nyedhiyakake...
Staf Pengacara

Staf Pengacara

Saben dina, wong-wong ing saindenging Illinois ditolak hak-hak dhasar sing dijaluk miturut ukum kasebut amarga ora entuk pengacara. Kita dadi misi kanggo ngowahi. Prairie State Legal Services, Inc. njaluk Pengacara Staff kanggo gabung karo tim ...