Jaksa Staff Stabilitas Omah

Jaksa Staff Stabilitas Omah

Prairie State Legal Services, Inc. minangka bagean saka gerakan statewide kanggo nyegah mundhake wong ora duwe omah amarga pandemi lan ngupaya nambah pengacara full-time anyar kanggo nggedhekake layanan hukum kanggo penyewa sing berpendapatan rendah minangka bagean saka upaya sing durung tau ana sadurunge. ....