Sekretaris Hukum

Sekretaris Hukum

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Sekretaris Hukum kanggo gabung karo tim kita ing kantor Galesburg. Sekretaris Legal ing PSLS nyedhiyakake macem-macem dhukungan hukum kanggo pengacara sing ngidini dheweke ngladeni sawetara anggota komunitas sing paling rawan, ...