Advokat Komunitas - Program Keadilan, Kesetaraan lan Kesempatan

Advokat Komunitas - Program Keadilan, Kesetaraan lan Kesempatan

Prairie State Legal Services, Inc. ngluncurake program inovatif sing anyar kanggo ngatasi ketimpangan ing tetanggan kanthi penghasilan kurang kanthi target pengacara masarakat, nyengkuyung warga masarakat kerja dadi penasihat ing jejere staf kita, lan menehi informasi hukum ...
Advokat Komunitas - Program Keadilan, Kesetaraan lan Kesempatan

Staf Pengacara

Saben dina, wong-wong ing saindenging Illinois ditolak hak-hak dhasar sing dijaluk miturut ukum kasebut amarga ora entuk pengacara. Kita dadi misi kanggo ngowahi. Prairie State Legal Services, Inc. njaluk Pengacara Staff kanggo gabung karo tim ...