Staf Pengacara

Staf Pengacara

Saben dina, wong-wong ing saindenging Illinois ditolak hak-hak dhasar sing dijaluk miturut ukum kasebut amarga ora entuk pengacara. Kita dadi misi kanggo ngowahi. Prairie State Legal Services, Inc. njaluk Pengacara Staff kanggo gabung karo tim ...
Staf Pengacara

Asisten Kantor Dwibasa

Prairie State Legal Services, Inc. ngupaya Asisten Kantor kanggo gabung karo tim kita ing kantor West Suburban. Asisten Kantor ing PSLS nyedhiyakake macem-macem dhukungan administratif kanggo njamin kantor bisa mlaku kanthi lancar. PSLS nglayani sawetara sing paling rentan ...
Staf Pengacara

Paralegal - Hak Sepuh

Layanan Ukum Negara Prairie minangka organisasi pitulung hukum sing ora golek bathi sing nyedhiyakake layanan bantuan hukum sipil kanggo wong mlarat, wong tuwa, lan penyandang cacat. Prairie State duwe 11 kantor sing ngladeni 36 kabupaten ing saindenging Illinois sisih lor lan tengah. Prairie State ...