sing dilayani

KANGGO NGGO LAYAN KABEH INDIVIDU lan KELUARGA sing RENDAH, NEGERI PRAIRIE NGALAMI KEBUTUHAN UNDUH-UNDUH KOMUNITAS tartamtu sing bisa ditrapake, kalebu:

- Veteran, Anggota Layanan, Reservis lan Pasangan lan tanggungane.

Klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap babagan Jaringan Bantuan Hukum Angkatan Bersenjata Illinois.

- Wong Tuwo Lawas (60+)

Klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap babagan Bantuan Legal kanggo Wong Tuwo Lawas nganggo basa Inggris utawa Spanyol.

- Wong sing ngalami HIV / AIDS

Klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap babagan Proyek HIV / AIDS ing basa Inggris utawa Spanyol.

* Kriteria eligibility income / lan / utawa aset sing luwih dhuwur bisa uga ditrapake kanggo populasi kasebut.