stabilitas

SADAYANA GOLEKI PILIHAN KANGGO KANGGO KANGGO Dhewe lan KELUARGA

Ing Prairie State Legal Services, kita ngupayakake nguatake individu kanthi nambah akses menyang pendhidhikan lan lapangan kerja. Kita mbantu klien ningkatake kualitas urip liwat akses luwih akeh kanggo program dhukungan penghasilan.

Kita ngilangi alangan kerja kanggo wong sing riwayat penahanan lan kapercayan.

Kita nulungi para penyandang cacat entuk dhukungan sing dibutuhake kanggo nggayuh potensine lan urip kanthi mulya.

Kita mbantu klien ngrampungake perselisihan pajak penghasilan karo IRS lan kita mbantu klien sing ngadhepi koleksi utang sing ora adil.

Kita ngewangi bocah supaya entuk pendhidhikan sing dibutuhake supaya bisa sukses lan maju, kalebu ngewangi bocah-bocah sing cacat njaluk dhukungan.

 

LAYANAN KITA kalebu:

  • Nggolek ekspedisi lan nutup cathetan kriminal, mulihake lisensi driver, lan mbusak alangan liyane kanggo lapangan kerja, pendhidhikan lan omah
  • Penolakan, petungan, pembayaran mbayar sanksi lan sanksi SNAP (Perangko Makanan) lan TANF (awis)
  • Penolakan pitulung medis, mandap, ngrampungake masalah (Medicaid, Medicare)
  • SSI lan penolakan Keamanan Sosial, mandhek, mandap, mbayar mbayar lan hiasan
  • Pendhidhikan khusus, disiplin sekolah, lan masalah pendaftaran sekolah
  • Masalah Program Perawatan Komunitas lan Program Layanan Ngarep
  • Perselisihan pajak karo IRS, kalebu relief pasangan sing ora bersalah, nyolong identitas, lan koleksi