sumber daya liyane

BANTUAN UNDANG-UNDANG HUKUM ILLINOIS ONLINE

Bantuan Hukum Online Illinois nyedhiyakake informasi hukum sing disenengi pangguna, bahan lan formulir pendidikan, sumber daya dhiri, lan bahan liyane sing gegandhengan karo warga Illinois. Ing kana, sampeyan bisa nemokake informasi babagan hak lan tanggung jawab ukum, rujukan menyang kantor bantuan hukum gratis lan murah, formulir lan instruksi kanggo makili dhewe.

bukaken illinoislegalaid.org kanggo informasi luwih lengkap.

 

PUSAT BANTUAN DIRI ING ILLINOIS

Akeh pengadilan duwe "Pusat Bantuan Dhiri," ing ngendi masarakat bisa entuk informasi hukum sing akurat lan akurat saiki sing dibutuhake. Sawetara iki duwe navigasi utawa staf liyane sing bisa mbantu sampeyan nemokake informasi sing bener. Kanthi duwe akses menyang informasi iki, wong tanpa pengacara bisa nerangake kasus kasebut kanthi luwih efektif menyang hakim lan ngrampungake masalah hukum dhewe. Akeh pusat pitulung mandiri sing ana ing gedhong pengadilan, nanging sawetara ana ing perpustakaan - klik link ing ngisor iki kanggo nemokake pusat pitulung mandiri ing wilayah sampeyan.

 

CORPORATION SERVICES LEGAL (LSC)

Perusahaan Layanan Hukum (LSC) minangka perusahaan nirlaba sing dibiayai 501 (c) (3) sing didegake dening Kongres Amerika Serikat. Iki ngupayakake supaya akses sing padha kanggo keadilan miturut undang-undang kanggo kabeh wong Amerika kanthi menehi dana kanggo bantuan hukum sipil kanggo wong liya sing ora bisa nanggung. LSC digawe ing taun 1974 kanthi sponsor kongres bipartisan lan dibiayai liwat proses alokasi kongres.

bukaken lsc.gov/what-legal-aid/find-legal-aid kanggo golek pitulung ukum lokal.

 

PERSATUAN BANTUAN & Pembela HUKUM NEGARA (NLADA)

NLADA minangka asosiasi nirlaba paling tuwa lan paling gedhe ing Amerika Serikat sing nyedhiyakake keunggulan ing pangiriman layanan hukum kanggo wong-wong sing ora bisa menehi saran. Dheweke nyedhiyakake advokasi, pandhuan, informasi, pelatihan lan pitulungan teknis kanggo anggota komunitas keadilan sing padha, utamane sing kerja kanggo pertahanan umum lan bantuan hukum sipil.

bukaken nlada.org/about-nlada kanggo sinau liyane