Одборот на директори

нашата Одборот на директори вклучува динамична група адвокати и членови на заедницата посветени на заштита на јавниот интерес осигурувајќи се дека Државните правни служби на Прери работат на начин во согласност со својата мисија.

СТИВЕН ГРЕЛИ

претседател

Драга Кен А. Лешен (рет.)

Заменик претседател

HОН К. КИМ

Благајник

Вилијам Бекман

C. Гарет Бонсел

Adam Флеминг

Дебора Голдберг

Марија anоан

Карлин onesонс

Вилијам Колхасе

Iaулија Лансфорд

Керол Лофриџ

Josephозеф Ловелис

Ролонда Мичел

Чесмин Торнтон

Вера Травер

СОНИ ВИЛИАМС