нашите приврзаници

Правните државни услуги на Преријата се потпираат на поддршка од поединци, фондации, корпорации и локалната заедница за да ја исполнат нашата мисија за граѓанска правна помош. Ние сме длабоко благодарен на следново за нивниот придонес.

 2021 Адвокатите за донатори на правда

Суперхерој (5,000 долари)

 

Шампион (2,500 долари)

 

Лидер (1,000 долари)

 

Пријател (500 американски долари)