Удрете акорд за правните служби во државната прерија, 8 септември

Удрете акорд за правните служби во државната прерија, 8 септември

Музика во живо за правни услуги на брегот на езерото! Повеќе од една деценија, нашиот тим за собирање средства Waukegan Campaign for Legal Services го организира овој неверојатен музички настан во корист на правните услуги на државата Prairie, и ние сме многу возбудени за овогодинешниот...
Саем за бришење и враќање на работа, 4 август

Саем за бришење и враќање на работа, 4 август

Правните услуги на државата Prairie и Фондацијата за враќање на наследството го презентираат „Саемот за бришење и враќање“, четврток, 4 август, од 11:00 до 2:00 часот, на ул. В. Клејтон 420, во Вокеган, Ил. Избришете го вашето криминално досие и вратете го вашиот возач...
Информативен настан за бришење и запечатување, 9 мај

Информативен настан за бришење и запечатување, 9 мај

Криминалното досие не треба да ве дефинира. Придружете ни се во понеделник, 9 мај, во 3:30 часот во Јавната библиотека Ваукеган, 128 N. County St., Waukegan, IL, за да дознаете за процесот на бришење и запечатување и како да добиете правна помош. Многу жители на Илиноа се уште се соочуваат со бариери за...
Саем за бришење и враќање на работа, 29 април

Саем за бришење и враќање на работа, 29 април

Добијте ја вашата втора шанса! Правните служби на државата Prairie и Фондацијата Legacy Reentry, во партнерство со New Leaf Illinois, со задоволство го презентираат „Саемот за бришење и враќање“ на 29 април, од 11:00 до 2:00 часот, на 420 W. Clayton St. , во...
Саем за бришење и враќање на возачката дозвола, 10 декември

Саем за бришење и враќање на возачката дозвола, 10 декември

Правните услуги на државата Prairie и Фондацијата за враќање на наследството соработуваат за да бидат домаќини на Саемот за бришење и враќање на возачката дозвола за правен совет на 10 декември, од 11:2-420:XNUMX во Фондацијата Legacy, XNUMX W Clayton St., Waukegan, IL. Пред-скринингот е ...