Суспензии за возачка дозвола: Вебинар за враќање на патот, 22 март

Суспензии за возачка дозвола: Вебинар за враќање на патот, 22 март

Придружете ни се на веб-семинар на 22 март 2021 година во 2:00 часот ЦДТ. Регистрирај се сега! Придружете му се на адвокатот на државните правни служби во Прери, Кери О'Брајан, за овој информативен веб-семинар за проблеми со возачката дозвола. Да се ​​има возачка дозвола е привилегија и одговорност ...