Државните правни служби на Харбор Хаус и Прери ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месецот на историјата на жените

Државните правни служби на Харбор Хаус и Прери ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месецот на историјата на жените

Правните служби на Харбор Хаус и Државната прерија ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месечна историја на жените во 6 часот на 30 март преку Зум. Настанот ќе биде олеснет од извршната директорка на Харбор Хаус enени Шенветер. Меѓу панелистите се и Вики Смит, извршен директор за ...
Саем за виртуелно проширување на Канкаки, ​​Јунајтед, 22-26 март

Саем за виртуелно проширување на Канкаки, ​​Јунајтед, 22-26 март

ПРЕГЛЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ РЕКОРД: Дознајте повеќе за тоа кои криминални досиеја имаат право да бидат запечатени ДАЛИ ЗНАЕШЕ? Ако се отстрани, записот нема да се појави на повеќето проверки во позадина за работа и домување. РЕСУРСИ: Резервирајте состанок со државните правни служби во Прери за да утврдите ...