Комисија на ИЛ за поттик за сесија за слушање на сиромаштија - регион на северозападен Илиноис

Комисија на ИЛ за поттик за сесија за слушање на сиромаштија - регион на северозападен Илиноис

Ве молиме придружете се на претставникот hanехан А. Гордон за дискусија за тоа како да се справите со нееднаквоста и сиромаштијата во регионот на северозападниот дел на Илиноис - Пеорија, Рокфорд и Рок Ајленд. Комисијата за отстранување на сиромаштијата и економската безбедност во Илиноис работи на ...
Библиотека на островот Рок, партнери со преглед на проширувањето на криминалното досие на државата Прери, 3 март

Библиотека на островот Рок, партнери со преглед на проширувањето на криминалното досие на државата Прери, 3 март

Јавната библиотека Рок Ајленд и Државните правни служби во Прери ќе организираат бесплатна виртуелна презентација за процесот на обезвлекување на криминалното досие во 5:30 часот во среда, 3 март. Презентацијата ќе биде понудена преку зум и потребна е регистрација. За да се регистрирате, посетете ...