Пеорија чекори за правда, 25 септември

Пеорија чекори за правда, 25 септември

Адвокатската комора на округот Пеорија уште еднаш е домаќин на Strides for Justice, што е на 1 милја пешачење / 5 км трчање (виртуелно или на Грандвју Драјв во височините на Пеорија) во сабота, 25 септември, во 8:00 часот наутро. Регистрација е задолжителна и сега отворена! Раната регистрација на птици е 25 долари ...