Пеорија чекори за правда 1 милја прошетка и 5K трчање, 24 септември

Пеорија чекори за правда 1 милја прошетка и 5K трчање, 24 септември

Адвокатската комора на округот Пеорија повторно е домаќин на Strides for Justice, што е 1 милја пешачење/5к трчање (виртуелно или на Грандвју Драјв во Пеорија Хајтс) во сабота, 24 септември, во 8:00 часот. Потребна е регистрација и сега е отворена! Раната регистрација на птици е 25 долари.