Коктели, моктели и лизгачи, 28 април

Коктели, моктели и лизгачи, 28 април

Придружете ни се во среда, 28 април, во 7:00 часот, на забавен настан за готвење користејќи производи на разгалено готвач точно во времето за Денот на мајката и скарата за летно време. Дел од приходите на настанот ќе бидат од корист на правните служби на Државната област Прери. 20% од вечерните ...
Суспензии за возачка дозвола: Вебинар за враќање на патот, 22 март

Суспензии за возачка дозвола: Вебинар за враќање на патот, 22 март

Придружете ни се на веб-семинар на 22 март 2021 година во 2:00 часот ЦДТ. Регистрирај се сега! Придружете му се на адвокатот на државните правни служби во Прери, Кери О'Брајан, за овој информативен веб-семинар за проблеми со возачката дозвола. Да се ​​има возачка дозвола е привилегија и одговорност ...
Државните правни служби на Харбор Хаус и Прери ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месецот на историјата на жените

Државните правни служби на Харбор Хаус и Прери ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месецот на историјата на жените

Правните служби на Харбор Хаус и Државната прерија ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месечна историја на жените во 6 часот на 30 март преку Зум. Настанот ќе биде олеснет од извршната директорка на Харбор Хаус enени Шенветер. Меѓу панелистите се и Вики Смит, извршен директор за ...