Државните правни служби на Харбор Хаус и Прери ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месецот на историјата на жените

Државните правни служби на Харбор Хаус и Прери ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месецот на историјата на жените

Правните служби на Харбор Хаус и Државната прерија ќе бидат домаќини на тркалезна маса за месечна историја на жените во 6 часот на 30 март преку Зум. Настанот ќе биде олеснет од извршната директорка на Харбор Хаус enени Шенветер. Меѓу панелистите се и Вики Смит, извршен директор за ...