Адвокатска презентација и клиника: добијте бесплатен правен совет, 7 декември

,

Претставниците од правните служби на државата Prairie ќе дадат кратка презентација за нивните услуги, а потоа ќе понудат бесплатни, еден на еден состаноци со адвокат за да дадат правен совет.

7 ДЕКЕМВРИ 2021 | 5:6 – XNUMX:XNUMX часот

КЛУБ ЗА МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ САЕМИ

609 KILBURN AVE

Сите учесници мора да завршат скрининг пред да разговараат со адвокат.

Финансирање обезбедено целосно или делумно од Информативната управа за кривична правда на Илиноис

вештини

Објавено на

Ноември 12, 2021