Пеорија чекори за правда 1 милја прошетка и 5K трчање, 24 септември

,

Адвокатската комора на округот Пеорија повторно е домаќин на Strides for Justice, што е 1 милја пешачење/5к трчање (виртуелно или на Грандвју Драјв во Пеорија Хајтс) во сабота, 24 септември, во 8:00 часот. Потребна е регистрација и сега е отворена! Раната регистрација на птици е 25 долари. Цените ќе се искачат до 30 долари по 1 септември. Опуштете се и уживајте во после-забавата кај Oliver's in the Heights.

Регистрирајте се на https://raceroster.com/events/2022/56853/strides-for-justice

Од сите приходи ќе бидат од корист правните служби на Државната прерија.

вештини

Објавено на

Јули 25, 2022