Самит за втори шанси на сенаторот Стив Стаделман, 20 мај

,

Правните служби на државата Prairie со задоволство објавуваат дека ќе му се придружат на сенаторот Стив Стаделман повторно во 2022 година на неговиот Самит за втори шанси, во центарот Нордлоф, 118 N. Main St., во Рокфорд во петок, 20 мај, од 9:00 часот. до 4:00 часот, да ја понудиме оваа вредна, БЕСПЛАТНА можност за бришење или запечатување на криминалното досие. Регистрацијата е ОТВОРЕНА СЕГА со посета www.facebook.com/secondchancesummit. Повеќе детали се во флаерот подолу.

вештини

Објавено на

Март 18, 2022